Starity

Két hét múlva Bécsbe ér a Bon Jovi

2019. július 04. 23:11   |   Szerző: Éowyn

A világ egyik legsikeresebb rockbandája szűk két hét múlva ad koncertet az osztrák fővárosban, majd két másik, hozzánk közeli helyszín is sorra kerül.

hirdetés

A 2018-ban a Rock & Roll Hírességek Csarnokába is bekerült Bon Jovi együttes This House Is Not For Sale elnevezésű turnéján az azonos című, 2016-ban megjelent stúdióalbum néhány dala mellett a banda legnagyobb slágerei is felcsendülnek.

Észak-Amerikában indult el 2017 februárjában a koncertsorozat és áprilisban fejeződött be, hogy azután Dél-Amerikában folytatódjon szeptemberben. 2018 tavaszán ismét az USA következett Kanadával kiegészülve, majd ősszel és télen Japánba és Ausztráliába érkezett az együttes.

Az európai koncertkörút 2019. május 31-én startolt Moszkvában, ahol harminc év után léptek fel újra. Júniusban Észtország, Svédország, Norvégia, Dánia, Hollandia és az Egyesült Királyság következett.

Bő egy hét szünet után, július 4-én folytatódott tovább a turné Németországban, majd spanyol, svájci, lengyel és belga állomások után, július 17-én Bécs következik, ahol az Ernst Happel stadionban lép fel a banda.

Még egy osztrák helyszín, Klagenfurt kerül ezután sorra, majd július 21-én a hazánk keleti részében élőknek kedvez az együttes egy bukaresti fellépéssel. Ezt követően Ázsia jön, majd Dél-Amerika az ősz folyamán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek