Starity

Ashlee Simpson férje az énekesnő exének áldását kérte kapcsolatukra

2019. július 07. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nem mindennapi történetet maga az ex osztotta meg a nyilvánossággal.

hirdetés

Ryan Cabrera a TooFabnak adott interjújában mesélt arról, hogy Evan Ross annak idején felkereste őt és megkérdezte tőle, nem bánná-e, ha randizni kezdene az exével, Ashlee Simpsonnal.

Evan annak idején, amikor 18 éves volt rengetegszer héderezett nálam, a kanpén. Már vagy 15 éve barátok vagyunk

– kezdett a történetbe Ryan, akinek természetesen tudomása volt arról, hogy Evan és Ashlee egyre gyakrabban beszélgettek miután egymásba futottak egy meetingen egy közös barátjuk stúdiójában.

Evan eljött hozzám. Tudtam, hogy beszélnek. Mind tudtuk. Szóval átjött meglátogatni, és azt mondta Figyu, csak érdekel, mit szólsz a dologhoz. Minden frankó?. Persze tudta, hogy úgyis azt mondom, Ó, naná! Frankó!. Az emberek általában furának találják ezt [a szituációt]. Számomra nem az. Ashlee és én 15 éve randiztunk. Szeretném ha ő is és Evan is boldog lenne. És van ennél jobb módja annak, hogy két általad szeretett ember, akik törődnek egymással boldogok legyenek? Szerintem ez menő. Normális. Szeretem Evant, szeretem Ashlee-t, és most már mind együtt tudunk lógni. Szóval részemről teljesen okés a dolog.

Evan és Ashlee 2013 nyarán kezdtek randevúzni, a következő év telén pedig sor került eljegyzésükre. 2014 augusztusában a férfi édesanyjának, Diana Rossnak a connecticuti birtokán kötöttek házasságot – kapcsolatukból eddig egy lányuk született Jagger Snow Ross személyében, aki idén ünnepli negyedik születésnapját.

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek