Starity

Eljegyezték Steve Irwin lányát!

2019. július 25. 14:02   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A néhai krokodilvadász lánya, Bindi Irwin a napokban igent mondott szerelmének.

hirdetés

Bindi Irwin igent mondott barátjának, Chandler Powellnek, és az örömhírt Instagramon illetve Twitteren osztotta meg. Az eljegyzés ráadásul Bindi 21. születésnapján történt, így még különlegesebbé vált az alkalom. 

A születésnapomon igent mondtam az örökkévalóságra életem szerelmének. Chandler, közel 6 évvel ezelőtt beléd szerettem, és azóta minden nap egy kaland és igazi boldogság. 

- nyilatkozta Bindi. Leendő férje, a 22 éves wakeboardozó Chandler Powell is megírta érzéseit:

Csaknem 6 éve ellátogattunk az Ausztrália Állatkertbe. Azonnal levettél a lábamról a kedvességeddel és gondoskodó szíveddel, amely csak úgy sugározza a fényt. Mindennél jobban szeretlek és mindig is foglak. Az örökké együtt tökéletesen hangzik. 

Chandler egy alkalommal elárulta, hogy Bindivel akkor találkozott, amikor csapatával Ausztrália Állatkertet látogatták meg. Bindi, aki néhai édesapjához és testvéréhez hasonlóan szintén állatokkal foglalkozik, éppen akkor tartott idegenvezetést a munkahelyén, mikor Powellék odaértek. A fiúnak azonnal megtetszett Irwin, és onnantól kezdve szinte elválaszthatatlanok. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bindi Irwin (@bindisueirwin) által megosztott bejegyzés,

via CNN

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek