Starity

Idén is színes a magyar felhozatal a Szigeten

2019. július 30. 11:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén is színes a magyar felhozatal a Szigeten: csekkold, kikért érdemes kilátogatni!

hirdetés

NAGYSZÍNPAD: USEME

A fesztivál rögtön egy magyar közönségkedvenccel, az USEME-vel nyitja meg a kapuit augusztus 7-én 16:00-kor. A banda a Nagy-szín-pad! 2019-es győztese volt, így most valóban a Dan Panaitescu nagyszínpadon debütálhatnak a nagyérdemű előtt.

Modern pop-rock zenekar, a magyar zenei élet öt kiemelkedő és elismert alakját egyesítette azzal a céllal, hogy közösen együttműködve valami frisset, valami újat alkossanak.

QUIMBY – augusztus 8

Másnap, szintén 16:00-kor, egy újabb magyar együttessel halad tovább a fesztivál. A Quimby egy magyar alternatív rockot játszó banda, s epikus, sanzonos hangvételű dalokat alkotnak.

PUNNANY MASSIF + HALOTT PÉNZ  – augusztus 9-10

Természetesen a Punnany Massif és Halott Pénz az idei repertoárból sem maradhatott ki, velük augusztus 9-én (P.M.), és 10-én (H.P.) bulizhatunk együtt a Dan Panaitescu nagyszínpadnál.

Rajtuk kívül az Ibis Presents Europe Stage-nél augusztus 9-én, 19.15-kor Esti Kornél nyújt majd felejthetetlen előadást. Esti Kornél szintén egy alternatív rockegyüttes, 2006 óta, öt nagylemezzel a hátuk mögött.

PETIFŐ RÁDIÓ – TELEKOM VOLT STAGE: New Level Empire és USNK...

Azon fesztiválozóknak, akik kíváncsiak a magyar vonalra, érdemes a Petőfi Rádió – Telekom Volt színpadnál is időt tölteni, hiszen délután 4-től hajnali 2-ig találkozhatnak különféle színes előadókkal. Bemutatja magát többek között az USNK, Cloud 9+, Dj Elf, Ivan & The Parazol, New Level Empire (szintén a Nagy-Szín-Pad 2019-es befutója), Fran Palermo és még sokan mások.

A Sziget napra pontosan egy hét múlva startol, ám augusztus 1-ig még van időd beszerezni a napi jegyeket a legjobb áron!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek