Starity

Jessica Alba inkább barna marad

2010. november 05. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű színésznő saját elmondása szerint egyáltalán nem hasonlít azokra a lányokra, akiket a filmvásznon alakít. Például nincs oda a szőke hajszínért és a miniszoknyákért.

hirdetés
Jessica Alba inkább barna marad

A sztár a hajszínéről mesélt, mégpedig azt, hogy nagyon utálja, ha lenő a haja, ezért is választja inkább a természetes hajszínéhez közel álló barna árnyalatokat.

A 29 éves színésznő  persze már kipróbált régebben világosabb színeket, de már belefáradt a folytonos világosításba, ráadásul nem is nagyon kedveli a szőke tincseket.

A brit Metro magazinnak adott interjújában elmesélte, hogy milyen öltözködési stílusokat szokott a leggyakrabban választani: „Klasszikus, elegáns és egy kicsit menő. Visszafogottan választok. Nem vagyok az a lány, aki push-up melltartót és miniszoknyát hord. A filmekben ilyen lányokat játszom, de valójában nem vagyok ilyen” – mondta Jessica Alba.

Ugyanebben az interjúban árulta el azt is, hogy  imádja a luxuscuccokat, különösen a Prada ruhákat és cipőket, valamint a Marc Jacobs táskákat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek