Starity

Az OxY csatos póthajjal lélegzik a fejbőr

2019. július 31. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Ez a létező leghatékonyabb és legegyszerűbb módja annak, hogy új frizurát kapjunk.

hirdetés
Az OxY csatos póthajjal lélegzik a fejbőr

Az OxY csatos póthaj segítségével történő hajhosszabbítást nem lehet tartós technikának nevezni, de ugyanakkor kiváló megoldás egy gyors külső átalakulásra az adott ünnep vagy esemény előestéjén. Ha ezt a megoldást választja, akkor a lehető legkevesebb idő alatt egy szép hajzuhatagra tehet szert. Az említett technológiát semmiféleképpen sem tekinthetjük valamilyen beavatkozásnak. Emiatt, ha hirtelen megunja vagy nem tetszik a keletkezett frizura, mindig könnyen megválhat az OxY csatos póthajtól, visszatérve az eredeti megjelenéséhez.

A gyártásnál mesterséges vagy természetes hajat alkalmaznak hosszabbító anyagként, ami a tincsek alsó részén található, közvetlenül a végekre helyezett miniatűr csatok segítségével rögzítenek a hajszálak alá. Általános szabály, hogy a hajtincsek speciális készletek formájában kerülnek forgalomba, amelyek több szálat is tartalmaznak. Ami a hosszúságukat illeti, az akár 40-80 centiméter is lehet.

Az OxY csatos póthaj révén, a hajhosszabbítás meglehetősen egyszerű. Először is a fej alsó részén rögzíteni kell a haj részeit, a vízszintesen elválasztva a szálakat az egyik fültől haladva a másikig. A frizura szilárd rögzítéséhez és a haj mennyiségének biztosításához a fésülés a haj gyökerein történik. Ezután meg kell próbálni egyenletesen rögzíteni a csatokra szerelt hajtincseket. A csomók elrejtése a következőképpen történik: a saját hajszálakat olyan módon kell elválasztani, hogy azok egy sorba kerüljenek az OxY csatos póthajjal. Az eljárás végén a hajtincsekhez csatolt utolsó szálak eltakarják a haj többi részét.

A hajhosszabbítás ennek a típusának az egyik fő előnye, hogy a hajat lehet mosni, fésülni, különböző módon feltűzve viselni, göndöríteni, hajszárítóval szárítani, vasalóval kiegyenesítve, festeni és színezni. Természetesen csak abban az esetben, ha a felhasznált szálak kiváló minőségű természetes hajból készülnek. Az OxY csatos póthaj további előnye, hogy utólagos korrekcióra nincs szükség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek