Starity

Cara Delevingne és Ashley Benson házas?

2019. augusztus 05. 11:11   |   Szerző: Four

A napokban röppent fel a hír, hogy a két szerelmes már hivatalosan is feleség és feleség.

hirdetés

Ashley Benson és Cara Delevingne gyakran biztosítja rajongóit afelől, hogy óriási a szerelem köztük. Egy pletyka szerint azonban már hivatalosan is házasságot kötöttek. 

A Daily Mail cikke alapján Cara és Ashley még az évben korábban összeházasodott Las Vegasban egy kápolnában, és az eseményen olyan sztárok is megjelentek, mint Charlize Theron, Sophie Turner és a Jonas Brothers. A kápolna tulajdonosa szerint

tudták, mit csinálnak, és biztosak voltak abban, hogy szeretik egymást. Tisztán látszott, hogy elköteleződtek egymás iránt és óriási mosoly volt az arcukon.

A menyasszonyok állítólag feketében voltak, és Ashley vitte a csokrot. A híresztelésekre az is okot adott, hogy a szerelmesek egyforma, egyszerű gyűrűt viselnek körülbelül egy hónapja. 

Ám az E! értesülései szerint a két sztár nem házas, ugyanis házassági anyakönyvi kivonat nem készült az eseményről. Az alkalom az információik szerint egy "barátság ceremónia" volt, a színésznő és a modell pedig nem kommentálta az eddig szárnyra kapott híreket. 

Embed from Getty Images

via Daily Mail, E!

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek