Starity

Ed Sheeran több mint 90 ezer embert vonzhatott a Szigetre

2019. augusztus 06. 12:12   |   Szerző: Glamster

Ed Sheeran a nyitónapon megtölti a Szigetet: 90 ezer emberre számíthatnak a szervezők.

hirdetés

Kádár Tamás a sajtóbejáráson árulta el (2019. aug. 5.), hogy Ed Sheeran napjára alig marad pár tucat jegy, amelyet nap végére valószínűleg ki is árusítanak. Hozzátette, a Sziget 90 ezer ember befogadására képes, és így, Sheerannek hála, rögtön a nyitónapon megtöltik a szigetet érdeklődőkkel. A szervezők felhívták a figyelmet, hogy a rengeteg ember miatt érdemes időben, kora délután kilátogatni a Hajógyári-szigetre, legalább átvenni a jegyeket, hiszen hosszabb sorban állás várható, mint általában.

A brit énekes holnap, augusztus 7-én, 21.45 perckor áll színpadra, és valóban elfogytak a napi jegyek, annak ellenére is, hogy közel 5 ezer forinttal többe került rá a belépő, mint a többi fellépőre. Sheeran jelenleg az egyik legnépszerűbb előadó globálisan, így nem csoda, hogy az érdeklődés ilyen mértéket öltött hazánkban is.

A fesztivál szervezői szerint az utolsó napra, jövő keddre, amikor a Foo Fighters, a Twenty One Pilots és Johnny Marr koncertezik a Nagyszínpadon, szintén telt ház várható.

Tavaly több mint félmillió fesztiválozóval rekordot döntött a Sziget, Kádár Tamás szerint idén ez kérdőjeles.

A látogatószám úgy jön ki, hogy az egy adott napon belépők számát adjuk össze hét napra. Az angolok most elsősorban a három- és ötnapos bérleteket vették, a hétnapos bérletek eladása idén nem olyan combos, mint eddig, a napijegyekből viszont több fogyott, mint tavaly

– mondta Kádár Tamás főszervező.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek