Starity

Kellan Lutz a lelkes modell

2010. november 05. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Twilight-sztár mesél arról, hogy miért is érdemes ezt a hivatást választani, és melyek azok a tényezők, amelyek egy modellt modellé tesznek.

hirdetés
Kellan Lutz a lelkes modell

Kellan Lutz új és trendi fotósorozata nemrég jelent meg YRB magazinban. A 25 éves színész és modell megosztja velünk a modellkedés lényegét a saját szemszögéből.

– Szeretem a rajongókat, minnél több és őrültebb rajongót. Én igazán olyan ember vagyok, aki nem tartózkodik és menekül a nyilvánosság elől. Vannak őrült pillanatok az életemben, amiket soha nem bánok meg. Amikor fotózáson vagyok, ezeket az emlékeket adom vissza a képeken. A mosolyom, a tartásom mindazokat a pillanataimat mutatják, amelyeket nem szégyellek, és bevállalom őket. Gyakran járok szórakozni, sok emberrel szoktam beszélgetni arról, hogy az élet milyen csodás is, és annyi mókás dolgot lehet csinálni benne. Nem bírom azokat az embereket, akik bezárkóznak, és csak sötét gondolataik vannak. Szeretek kipróbállni új dolgokat, megmutatni a világnak azokat a különleges momentumokat, amelyekért igazán érdemes élni.

Színészkedés vagy modellkedés?

– A színészkedés hozta meg nekem a hírnevet, és nagyon szeretem csinálni. A modelleket nagyon le szokták nézni, hogy nem is igazi munka az, amit csinálnak, és azt hiszik, csak a szép és a tökéletes emberek lehetnek modellek. Ezt nagyon rosszul tudják, mert ahhoz, hogy egy képkocka tökéletes és mindent elmondó legyen, néha napokig kell szenvedni, és nem csak azok a szép emberek, akiket a csillogástól és konfettitől szinte nem lehet látni, hanem akiknek művészi kisugárzásuk és elbűvölő mosolyuk van. Szóval inkább a modellkedés.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek