Starity

Ők most Hollywood kedvenc pasijai

2019. augusztus 07. 13:01   |   Szerző: Four

A régi nagyöregek mellett mindig vannak új szívtiprók, akikért rajongók ezrei lelkesednek. Összegyűjtöttünk 10 fiatal sztárt akiket imádnak a fanok.

hirdetés

1. Shawn Mendes

Embed from Getty Images

A kanadai szupersztár ugyan még csak húsz éves, a világ máris a lábai előtt hever. Nagylemezek, jelölések, világkörüli turné várta azt a srácot, aki pár éve még a Vine-ra töltögette föl feldolgozásait. 

2. Noah Centineo

Embed from Getty Images

A To All the Boys I´ve Loved Before című filmben feltűnt fiú azonnal óriási népszerűségre tett szert, és például Camila Cabello: Havana című számában is láthatjuk. Sokak szerint teljesen úgy néz ki, mint egy fiatal Mark Ruffalo, és valljuk be, van benne valami... 

3. Timothée Chalamet

Embed from Getty Images

A félig francia származású színészt már sok helyen láthattuk: szerepelt a Homelandben, a Csillagok közöttben, és legújabb, nagy sikerű filmje a Szólíts a neveden. 

4. Cole és Dylan Sprouse

Embed from Getty Images

Az ikerpárt már kicsi gyerekként a szívünkbe zártuk a Zack és Cody élete című Disney-sorozat kapcsán. Felnőve pedig igazán remek szerepeket kaptak a srácok: Cole például a Riverdale-ben kapott helyet, Dylan pedig videoklipekben és további Disney-s filmekben jelent meg.

5. Tom Holland

Embed from Getty Images

A fiatal srácot újabban a Pókember- és a Bosszúállók-filmekben láthatjuk, pedig Tom rendelkezik táncos múlttal is. Fiatalab korában például musicalekben is szerepelt a 23 éves sztár.

6. KJ Apa

Embed from Getty Images

Keneti James Fitzgerald "KJ" Apa szintén a Riverdale csapatát erősíti. Az új-zélandi srác édesapja szamoai származású, és a fiú már egészen hamar a sorozatok felé orientálódott. Apa 2017-ben kapott szerepet a Riverdale-ben, majd az Egy kutya négy élete című filmben szerepelt. 

7. Charles Melton

Embed from Getty Images

Ismét a Riverdale gárdájából került ki egy újabb fiatal fiú: az alaszkai származású Charles már régi motoros sorozatok terén, szerepelt az American Horror Story-ban és a Gleeben is. Színészkedés mellett modellkedik is, a Dolce & Gabbana is szerződtette például.

8. Dacre Montgomery

Embed from Getty Images

A Stranger Things rosszfiúja már egészen korán, kilenc évesen elkezdett színészkedéssel foglalkozni, és később drámaiskolába is iratták. A nagy sikerű sorozat mellett a Power Rangers című filmben is szerepelt.

9. Mena Massoud

Embed from Getty Images

Az egyiptomi származású színész számára az igazi áttörést az Aladdin hozta meg. Habár Kairóban született, három éves korában Kanadába költöztek szülei, ahol neki is kezdett a színészi karriernek. 2017-ig kisebb szerepeket kapott, például a Nikita c. sorozatban is megjelent. 

10. Dylan O'Brien

Embed from Getty Images

A színész először a Teen Wolf című sorozatban tűnt fel, majd többek között megkapta Az útvesztő-filmek egyik főszerepét. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek