Starity

Liam Neeson a Másnaposok 2-ben

2010. november 05. 20:08   |   Szerző: dodookacsa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár nappal azután, hogy mégsem kellett Mel Gibson a Másnaposok folytatásába, kiderült, hogy ki fogja játszani a tetoválóművészt.

hirdetés
Liam Neeson a Másnaposok 2-ben

„Egyik nap kaptam egy hívást, hogy lenne-e kedvem elmenni a Másnaposok 2 forgatására egy napraThaiföldre. Tetoválóművészt kell alakítanom, ez minden, amit tudok – nyilatkozta Liam Neeson. – Örültem a felkérésnek, mert az első részen halálra röhögtem magam.”

„Szerintem Mel remekül alakította volna a tetoválóművészt, szerettem volna, ha szerepel a filmben, és ebben a Warner Brothers-főnök, Jeff Robinov és csapata teljes támogatását élveztem – mondta a rendező, Todd Phillips. – De ráébredtem, hogy a filmkészítés csapatmunka, és a döntésem nem mindenkinek tetszett a stábban, így le kellett mondanom róla.”

A pletykák szerint Zach Galifianakis áll Mel Gibson kitúrása mögött, és egy interjúban azt is elmondta, hogy van valami, ami nem tetszik neki a filmben, de senki nem hallgat rá, így többet egyelőre nem mondhat.

Liamnek nem lesz nehéz beilleszkedni egy ilyen társaságba, főleg, hogy Bradley Cooperrel a Szupercsapatban játszottak együtt, és Zach Galifianakis sem egy visszahúzódó, csendes figura.

A végeredményt, hogy milyen tetóválóművészt alakít Liam, és milyen lesz a folytatás, jövőre a mozikban láthatjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek