Starity

Iszak Eszter lett a Viva TV új műsorvezetője

2010. november 05. 21:09   |   Szerző: alexavagyok

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma este egy óriási buli keretein belül jelentették be, hogy ki lett a Nagy Vívás szerencsés nyertese.

hirdetés
Iszak Eszter lett a Viva TV új műsorvezetője

Több hónapnyi várakozás után végre kiválasztották a Viva TV új műsorvezetőjét. A több száz jelentkező közül Iszak Eszter bizonyult a legjobbnak, aki ezelőtt már modellként és színésznőként is bizonyított. 

A nagy bejelentésre egy órási partin került sor, ahol a hazai zenei élet krémje is összegyűlt, hogy együtt ünnepeljék a nyertest. Eszti hatalmas izgalommal és egy kis félelemmel néz a kihívások elé.

„Rettentően örülök, hogy engem választottak ki! Nagyon boldog vagyok, hiszen nem gondoltam volna, hogy én leszek az az egy szerencsés, aki együtt dolgozhat Adáékkal. Bevallom, nagyon félek, de borzasztóan várom már, hogy munkába álljak!”

A napokban derült ki az is, hogy Bennek távoznia kell a csatornától, érte a rajongói tüntetést is szerveztek. Bence azonban már nem térhet vissza a zenetévéhez, helyette a gyönyörű modell-lányt láthatjuk ezentúl a képernyőn.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek