Starity

Post Malone zárta a Sziget hétvégéjét

2019. augusztus 13. 15:03   |   Szerző: Glamster

Az amerikai rapperre hatalmas volt az érdeklődés, és egész nagy bulit csapot így a hétvége lezárására.

hirdetés
Post Malone zárta a Sziget hétvégéjét
Fotó: Rockstar Photographers

Napjaink egyik legnépszerűbb hiphop előadója, a Michael Jackson 34 éves rekordját is a slágerlistán megdöntő Post Malone zárta a vasárnapot a Dan Panaitescu Nagyszínpadon. A hiphop fenomén előtt megtáncoltatott még a Years & Years, a Honne és Post Malone felfedezettje, Tyla Yaweh is debütált a Sziget legnagyobb színpadán. 

@ Furesz Zsolt Photography

Az amerikai énekes, rapper, Tyla Yaweh három barátjával azzal az álommal menekült zűrös családi háttere elől Los Angeles-be, hogy híres rapper lehessen, a karizmatikus srácot pedig végül Post Malone vette szárnyai alá. Vasárnap a Sziget Nagyszínpadán köszöntöttük. Utána a Honne dance-pop duó alapozta meg a hangulatot a Years & Years fülbemászó zenéjének.

A vasárnap estére Post Malone fellépése tette fel a koronát, akinek Stoney című debütalbuma a Billboard Top R&B and Hip Hop Albums listáján még Michael Jackson lemezénél is tovább csücsült az első 10 között. Most legutóbbi, Beerbongs & Bentleys lemezével érkezett hozzánk

A Sziget legnagyobb party helyszínén, a Samsung Colosseumban ezúttal a Citymatiné partysorozata költözött be, ahol a hazai lemezlovasok mellett olyan előadók segítenek még lejönni a hétvégéről, mint a brit Waff, Cassy vagy éppen Mark Reeve. 

Ha a koncertek között szükség van egy kis lazításra, a Luminárium új építménye, a Daedalum tökéletes lehet erre. A Daedelumot a világon elsőként a szigetlakók fedezhetik fel. Ez egy 19 tojás formájú kupolából álló labirintus, ahol belépve határtalan nyugalom és varázslatos látvány fogad, ahogy bolyongás közben a beszűrődő fény apró prizmaként táncol a falakon. A Daedalum újdonsága, hogy egy szivárványszínű fa és egy tágas, a római Pantheon által ihletett különleges terem is megbújik a labirintusban. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek