Starity

Tyra Banks kiállt a szexiséghez túl öregnek tartott Bebe Rexha mellett

2019. augusztus 15. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 45 éves modell is csatlakozott azon emberek sorához, akik kiálltak az énekesnő mellett.

hirdetés

Fotók: Instagram / Tyra Banks & Instagram / Bebe Rexha

Bebe Rexha a közelmúltban hozta nyilvánosságra, hogy egy férfi zenei producer közölte vele: 29 évesen túl öreg ahhoz, hogy szexi legyen és szexi képeket tegyen közzé magáról a közösségi oldalakon. Azt nem tudni ugyan, hogy az említett férfi milyen köntösben tálalta a dolgot az énekesnőnek, ám egy biztos: Bebenek – érthető módon – nagyon rosszul esett a beszólás.

A hír Tyra Bankshez is eljutott, aki nem késlekedett megosztani gondolatait az üggyel kapcsolatban és kiállt a Last Hurrah előadója mellett.

Szerintem Bebe iszonyú szexi! Istenem. Amikor megnézed az Instagram-oldalát, látod egyáltalán a képeit? Ami engem illet, amikor a profiljára tévedek, azt gondolom, én is szeretnék úgy kinézni, ahogy ő... az a test! Az arca! Egyszerűen lenyűgöző!

– magyarázta, mintegy a fent említett producernek címezve sorait a modell, majd hozzátette, hogy véleménye szerint azok ócsárolnak másokat, akik önmagukkal sincsenek megelégedve.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek