Starity

5 dolog, amit nem tudtál Leonardo DiCaprióról

2019. augusztus 28. 11:11   |   Szerző: Four

A színész az egyik legismertebb hollywoodi filmcsillag, életét azonban amennyire lehet, privátan kezeli. Most elárulunk róla pár titkot...

hirdetés

1. A nevének igazán aranyos története van

A történet szerint nem véletlenül lett Leonardo a színész neve, ugyanis édesanyja Olaszországban tartózkodott, és egy Da Vinci képet nézegetett egy múzeumban, amikor kisfiát a szíve alatt hordta. A baba abban a pillanatban rúgott egyet, amikor az asszony a festményt nézte - ezért nevezte el a picit Leonardónak. 

2. Ő maga is imádja a festményeket

2011-ben a színész nem kevesebb, mint 1,2 millió dollárt fizetett egy eredeti Salvador Dalí-képért, miközben egy úgyszintén eredeti Picassót is majdnem hazavitt. Végül mégiscsak a Dalí-festmény mellett döntött, mert az tetszett neki jobban. 

Embed from Getty Images

3. Van egy igazán menő kávémárkája

Leonardo a La Colombe céggel társulva megalapította a LYON nevű márkát, amely magas minőségű kávét gyárt. A cég minden profitja a Leonardo DiCaprio Alapítványhoz kerül, amely mint tudjuk, rengeteg környezetvédő kezdeményezést ért el eddig. 

4. Éééés... egy elég furcsa tény

A színész 2012-től kezdve igazán rászokott a beöntésre. Igen, a beöntésre. Akkoriban ugyanis modell barátnője elkezdte mesélni a procedúra jótékony hatásait, és így Leót is érdekelni kezdte a dolog. Azóta ezzel a módszerrel tisztítja meg emésztőrendszerét a méreganyagoktól. 

Embed from Getty Images

5. Valójában arany szíve van

DiCaprio komolyan vette Titanic-beli szerepét, és a film után is fontosnak tartotta a hajóbaleset áldozatainak sorsát. 2009-ben az utolsó élő Titanic-túlélőt kolléganőjével és barátjával, Kate Winslettel egyetemben elhelyezték egy idősek otthonában, és kifizették az összes költségét, hogy ne kelljen eladnia a holmijait. 

via Socurrent

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek