Starity

Meghan Markle apja soha nem találkozhat unokájával

2019. szeptember 02. 20:08   |   Szerző: Four

A királyi család bennfentesei szerint a hercegné többé nem akar találkozni apjával.

hirdetés

Meghan Markle és apja, Thomas kapcsolata mindig is meglehetősen viharosnak számított, ugyanis a brit média előszeretettel jelentette meg a férfi nyilatkozatait a fiatal párról, amelynek hatására az igen privát Meghan egyre távolabb került a férfitól. A kiváltó ok valószínűleg az a tavalyi eset lehetett, amikor Thomas állítólag összeszövetkezett néhány paparazzival, hogy készítsenek róla előre beállított képeket. Miután a dolog kitudódott, az esküvőn Meghant Károly herceg kísérte az oltárhoz, mert Thomas korábbi szívrohamára hivatkozva nem utazott Angliába. 

Kettejük kapcsolatán igen nehéz kiigazodni, ugyanis Thomas váltig állítja, szeretne kibékülni és tiszta lappal kezdeni lányánál - ennek ellenére rendszeresen nyilatkozik: hol Meghannek írt leveleit juttatja el az újságokhoz, hol azt állítja, oktalanul lett kizárva a család életéből, a britek pedig fennhéjázó, képmutató teremtéssé változtatták lányát. 

A királyi család bennfentesei szerint ennek hatására Meghan úgy döntött, sem férje, sem gyermeke, a kis Archie nem találkozhat Thomasszal. 

Ez egy borzasztóan szomorú helyzet, de Meghan hozott egy nehéz döntést. Nem tartja aktívan a kapcsolatot az apjával többé. (...) Megszakad a szíve, de meg kell védenie a férjét és a fiát.

- nyilatkozta egy forrás. 

Embed from Getty Images

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek