Starity

Mit lehet tudni Taylor Swift pasijáról?

2019. szeptember 03. 20:08   |   Szerző: Four

A bennfentesek szerint barátja hamarosan eljegyzi az énekesnőt. De vajon hol láthattuk, ki ő, és hogy találkoztak?

hirdetés

Taylor Swift barátjáról, Joe Alwynról nem sokat cikkeztek eddig az újságok, és ez nem véletlen: a színész eleve nagyon privát ember, a két szerelmes pedig hét lakat alatt őrzi közös életüket. Az óvatosság megérthető a Taylort körülvevő általános óriási médiacirkusz miatt - azért az énekesnő dalaiból viszont ki lehet szűrni egy-két információt.

Embed from Getty Images

1. A "Billy Lynn's Long Halftime Walk" című filmben debütált

Alwyn a filmek előtt a londoni színházi életben mozgott leginkább, de 2016-ban például szerepelt a Pi élete című moziban is. Azóta láthattuk még a A kedvenc című alkotásban, a Két királynőben és a Kitörölt fiúban is. 

2. Nem kedveli a nyilvánosságot

Állítólag Taylor hosszú ideig parókában volt csak hajlandó randizni vele, hogy megvédje magukat a paparazziktól. Joe a közösségi médiát is ritkán használja, csak azóta van közel kétszázezer Twitter-követője, hogy Swifttel jár. 

Embed from Getty Images

3. A szülei szerettették meg vele a filmeket

Alwyn apja dokumentumfilmeket készít, a fiú elmondása szerint válságos helyzetekben lévő zónákról, tőle örökölte a film szeretetét. Édesanyja pszichoterapeuta, akivel pedig színházba járt nagyon sokat. Drámaiskolába járt, és egyetemen is színészetet tanult. 

4. Taylor máris beleírta őt néhány dalába

A találkozásukat például a fanok szerint a 'Dress' című számból lehet sejteni, abban ugyanis Swift arról ír, hogy neki ki volt szőkítve, a bizonyos illetőnek pedig fel volt nyírva a haja. A rajongók szerint a 2016-os Met gáláról van szó, ahol Taylor hidrogésznőke tincsekkel jelent meg, Joe pedig rövidre nyírt hajjal. Aztán egyes teóriák szerint Gorgeous című dala is a fiúról szól, a most megjelent Lover-ről pedig egyenesen azt sejtik a rajongók, hogy Taylort már el is jegyezte Joe. 

Embed from Getty Images

5. Nem csak színészettel foglalkozik

A Prada például leszerződte modellként egy kampánysorozat erejéig, és Gigi Hadiddal is pózolt már együtt művészi képeket. 

via Insider

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek