Starity

Jesy Nelson elárulta, volt egy öngyilkossági kísérlete

2019. szeptember 09. 13:01   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dokumentumfilmben mesélt az esetről a Little Mix énekesnője, aki szerencsésen túlélte a dolgot.

hirdetés

Jesy Nelson BBC-s dokumentumfilmjében, az Odd one outban mesélte el, hogy 2013-ban öngyilkossági kísérletet tett. Az énekesnővel akkor történt az eset, amikor együttese, az X-Factorból megismert Little Mix éppen felfutóban volt. A sikerrel azonban ezernyi negatívum is jött, mint például az örökös gonoszkodó megjegyzések, amelyekben legtöbbször Jesyt nevezték meg az "oda nem illőnek", a "kövérnek", vagy a "csúnyának" a csapatban. 

Nelsont annyira megsebezték ezek a kommentek, hogy úgy érezte, önkezével kell véget vetnie életének:

Emlékszem, arra gondoltam, egyszerűen el kell távoznom, véget vetek ennek. Bementem a konyhába és bevettem annyi tablettát, amennyit csak tudtam. Aztán csak feküdtem az ágyamon és arra gondoltam, történjen már meg, gyorsabban. 

Szerencsére az énekesnőt még időben megtalálta akkori barátja, így azonnal kórházba került, családjával pedig később átbeszélték a dolgokat. 2014-ben jött el a fordulópont nála, amikor elkezdte hanyagolni a közösségi médiát, és szép lassan leszokott arról, hogy rendszeresen elolvassa a negatív kommenteket. Az énekesnő lelkiállapota ma már úgy tűnik, kiegyensúlyozott, és boldog párkapcsolatban él Chris Hughesszal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@jesynelson által megosztott bejegyzés,

 

via Daily Mail

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek