Starity

Visszatér a Pussycat Dolls!

2019. szeptember 18. 12:12   |   Szerző: Four

Meglepő hírről számolt be Nicole Scherzinger, igent mondott a zenekar egyesülésére.

hirdetés

A Pussycat Dolls tagjai 2010-ben váltak ki az együttesből, miután Nicole Scherzinger bejelentette, szólókarrierjére szeretne koncentrálni. Az énekesnőnek sikerült is felépítenie a sikert, számos album és slágerlistás szám után az X-Factor zsűritagjaként is dolgozott egy ideig. Ám a zenekar többi tagja, Melody Thornton, Kimberly Wyatt, Ashley Roberts, Carmit Bachar, és Jessica Sutta nem járt ekkora sikerrel. Ugyan mindegyiküknek sikerült médiaközelben maradni (kisebb filmszerepekkel, modellkedéssel, énekléssel), a Pussycat Dollshoz hasonló hírnevet azonban nem értek el.

A banda feloszlása után ráadásul a tagok sokszor nyilatkozták, hogy megunták, hogy állandóan ki voltak osztva a szerepek, és Nicole volt örökké a középpontban. Illetve más kisebb féltékenységi perpatvarok, és Scherzinger részéről anorexia is tetézte az együttes nehézkes működését. 

2020-ra azonban Scherzinger - aki eddig többször nemet mondott a lehetőségre - is beleegyezett abba, hogy újra turnézzon a kétezres évek egyik legnépszerűbb lánybandájával.

Embed from Getty Images

via The Sun

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek