Starity

Selena: „Határozottan Demi mellett állok”

2010. november 06. 12:12   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovatóról és Selena Gomezről köztudott, hogy évek óta a legjobb barátnők, és kiállnak egymás mellett, bármi is történjék.

hirdetés
Selena: „Határozottan Demi mellett állok”

A Disney-sztár, Selena Gomez arról beszélt, hogy mi a véleménye Demi Lovato döntéséről, hogy bevonult a szanatóriumba .

„Demi a legjobb barátnőm, és nem érdekel, mi történt a közelmúltban. Szörnyű barátnak érzem magam, mert nem vagyok ott vele. Nemrég meglátogattam őt, és nagyon boldog vagyok, hogy segítségért fordult. Remélem, hogy jobban lesz” – mondta.

Majd hozzátette: „Tudtam, hogy egyszer el fog jönni ez az idő, de nem gondoltam, hogy így – teljes szívemből szeretem Demit, és a legjobb szerencsét kívánom neki. Határozottan mellette állok, nem számít, mi történik.”

Természetesen nem csak Selena Gomez, hanem több sztár is elküldte Deminek jókívánságait.

Brandon Mychal Smith: „Megtapsolom őt, amiért valóban érett lett ahhoz, hogy tudassa az emberekkel: hé, kell nekem tér.”

Meaghan Martin: „Annyira büszke vagyok Demire. Tudom, hogy jó dolgot csinál. Elképesztő, mit tett a sajtó ellenére.”

Rob Kardashian: „Imádkozom Demiért. Devonne, te egy harcos gyerek vagy. Túl fogsz jutni ezen, és egy sokkal erősebb ember leszel.”

Cody Linley a Twitteren osztotta meg a jókívánságát Deminek: „Teljes szívemből szeretem Demit, és mindig támogatni fogom őt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek