Starity

9 érdekesség a Modern család színészeiről

2019. október 03. 14:02   |   Szerző: Four

Idén zárul le a Modern család című sorozat, tizenegyedik és egyben utolsó évadával.

hirdetés

1.

Nolan Gould (Luke) négy éves kora óta a MENSA tagja. (A MENSA egy nemzetközi egyesület, ahová kifejezetten magas intelligenciával rendelkezők kerülnek be.)

Embed from Getty Images

2.

Ed O'Neill (Jay) fekete öves brazil Ju-Jitsu-s.

3.

Julie Bowennek (Claire) pacemakere van. A színésznő húsz éves kora óta él így, szívproblémái miatt.

Embed from Getty Images

4.

Ed O'Neill karaktere harminc éve ugyanazt az újságot olvassa. Nem csak a Modern család, hanem az Egy rém rendes család forgatásán is ugyanazt a kellékújságot fogja mindig a kezében, ezt egy szemfüles rajongó szúrta ki. 

5. 

Sofía Vergara majdnem fogorvos lett: a színésznő Kolumbiában tanult orvosnak, de két szemeszterrel a diplomázás előtt abbahagyta az egyetemet.

Embed from Getty Images

6.

Britney Spears is majdnem szerepelt a sorozatban. Az énekesnő sokszor nyilatkozott arról, hogy mennyire imádja a Modern családot, és egyszer ajánlatot is kapott arra, hogy szerepeljen a harmadik évadban. Azonban sajnos túl későn jelzett vissza, ezért végül nem az övé lett a szerep. 

7.

Julie Bowen kisfia, Oliver eltörte az első Emmyt, amit a színésznő kapott. Azóta Julie elmondása szerint csakis nagyon magas polcokon tartja a díjait.

Embed from Getty Images

8.

Jesse Tyler Ferguson (Mitchell) karaktere a színész életéből is kapott inspirációt: a színésznek többször is el kellett mondania apjának, hogy homoszexuális, mire a férfi elfogadta a tényt. Az írók ezt Mitchell és Jay kapcsolatába is belevették.

Embed from Getty Images

9. 

2013-ban a TV Guide besorolta a Modern családot minden idők 60 legjobb sorozata közé.

via Factinate

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek