Starity

Cameron Diaz és Alex Rodríguez szakítottak

2010. november 06. 14:02   |   Szerző: adorebubble

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cameron Diazról és Alex Rodríguezről nem is olyan rég olyan pletykák terjengtek, hogy összeköltöznek, ám a legújabb hírek szerint Alex nem bírta elviselni, hogy szőke kedvesének másik udvarlója is akadt.

hirdetés
Cameron Diaz és Alex Rodríguez szakítottak

Cameron Diaz és Alex Rodríguez már véget vetettek kapcsolatuknak. A pár 7 hónapig volt együtt, a Life & Style magazin állítása szerint kapcsolatuknak októberben lett vége. Forrásuk szerint a Yankees sztárja intett búcsút Camnek: „Már nem volt szerelmes belé. Ez az igazi oka a szakításuknak.”

Már érezhető volt, hogy nincsen minden rendben közöttük, mikor Cameronról olyan képek lepték el a sajtót, amint a London klubból távozik október 19-én egy idegen férfival. Ezután három nappal a Los Angeles-i Bardot nightklubból távozott a Glee című sorozat tanárával, Matthew Morrisonnal. Matthew-nak van kapcsolata, de mint az példákkal igazolható, ez Hollywoodban nem probléma.

A-Rod is éli saját külön életét, és róla is megjelentek olyan képek, amin Las Vegasban néhány román modellel partizik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek