Starity

Harry Styles önzetlen volt, jól ráfaragott

2019. október 14. 21:09   |   Szerző: Four

Az énekes csak segíteni akart egy hajléktalanon, de a vége az lett, hogy ő járt rosszul.

hirdetés

Harry Styles és egy bizonyos Pablo Tarazaga-Orero kálváriája még áprilisban kezdődött: akkor látta meg az énekes a 26 éves férfit, aki nem messze Styles házától, egy buszmegállóban feküdt. Az énekes megsajnálta Pablót, és némi készpénzt ajánlott a férfinak, hogy keressen magának szálláshelyet. Pablo azonban meglepő módon visszautasította a pénzt, csak egy vegán szendvicset kért. Másnap Harry bevásárolt a közeli vegán kávézóban, és amikor átnyújtotta Pablónak az ételt, a férfi megkérdezte tőle, nem lenne-e kedve egy étteremben vacsorázni.

Styles kicsit furcsállta az egészet és otthagyta a hajléktalant, ám az elkövetkezendő időszakban szinte naponta látta felbukkani a közelében a férfit. Tarazaga-Orero leveleket, üzeneteket hagyott Styles postaládájában, és többször követte őt egy az énekes általt kedvelt bárba. 

Ekkor Harry attól tartva, hogy a férfi esetleg betörne hozzá, éjszakára is biztonságiakat fogadott, és elmondása szerint még a hálószobáját is állandóan zárva tartotta. Végül megelégelte a hónapok óta tartó helyzetet és feljelentette a zaklatót.

Tarazaga-Orero azonban a bíróságon már úgy adta elő a történetet, hogy Styles pénzt ajánlott neki azért cserébe, hogy "mókázzanak" egy hotelszobában. A spanyol származású férfi állításait a hatóságok nem tartották igaznak, ítéletet pedig október végén mondanak az énekes és a hajléktalan férfi ügyében.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@harrystyles által megosztott bejegyzés,

 

via The Telegraph

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek