Starity

7 dolog, amit nem tudtál Ryan Goslingról

2019. október 18. 14:02   |   Szerző: Four

Kulisszatitkok a Szerelmünk lapjaiból, üzleti vállalkozásáról - furcsa hobbik és egyéb érdekességek.

hirdetés

1. Nem azért került be a Szerelmünk lapjaiba, mert jóképű

Amikor Ryan találkozott a rendezővel, állítása szerint a férfi közölte vele, azért akarja, hogy ő játssza Noah-t, mert "nem igazán jóképű, nem igazán menő, csak egy átlagos srác, aki kicsit furán néz ki".

2. Igazi ezermester

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Smile, Okay? (@timetocareabouttheearth) által megosztott bejegyzés,

 

A Drive című filmben Gosling egy olyan autót vezet, amelyet saját maga rakott össze. A rendező szerint a színész maga akarta megszerelni, szétszedte, majd újra összerakta. Sőt, a Szerelmünk lapjai című filmben például az egyik kelléket, egy asztalt is ő készített.

3. Csúnyán befürdött az étterembiznisszel

Egy hirtelen ötlettől vezérelve nyitott egy marokkói éttermet Beverly Hillsben, amelyet Tangine-nek nevezett el. A hely azonban csődbe ment, Goslingnak kellett még a vízvezetékszerelést megoldani, és igen, a tányérokat is ő mosogatta. 

4. Járt Sandra Bullockkal

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

k. (@scalymanfishh) által megosztott bejegyzés,

 

2002 és 2003 között egy párt alkotott a nála 16 évvel idősebb Sandra Bullockkal, aki a színész szerint "minden idők egyik legjobb barátnője volt, csakúgy, mint Rachel McAdams".

5. Egy furcsa egybeesés

A színész a kanadai Londonban született, 1980. november 12-én. Furcsa módon későbbi szerelme, Rachel McAdams is ugyanabban a városban, ugyanabban a kórházban jött világra, csak ő két évvel korábban, november 17-én. Mégsem találkoztak gyerekként sohasem.

6. Létezik egy neki dedikált női mosdó

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fernihood (@fernimorenobook) által megosztott bejegyzés,

 

San Diegóban, a Bang Bang nevű sushi étteremben és klubban csináltak egy női mosdót, amelynek fala csakis az ő képeivel van kitapétázva. Ha belegondolunk, ügyes fogás.

7. Imád kötni

A színész egyszer úgy nyilatkozott a Vanity Fairnek, hogy ha egy tökéletes napon azt tehetne, amit akarna, akkor egész végig kötne. "És ráadásul valami szépet kapsz a végére. Egy jó ajándékot." - mondta Gosling.

via Factinate

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek