Starity

Szívén viseli rajongója sorsát Keanu Reeves

2019. október 26. 22:10   |   Szerző: goldman

A filmsztár a találkozó után is figyelemmel kísérte beteg rajongója sorsának alakulását.

hirdetés

Ahogy már korábban írtunk róla Nektek, a nyár folyamán egy tinilány felejthetetlen napot tölthetett el kedvenc sztárja, Keanu Reeves, valamint Alex Winter társaságában, a Bill és Ted harmadik részének  a forgatásán.

A találkozó a Make-a-Wish  alapítvány segítségével jött létre, mely beteg gyermekek kívánságát igyekszik teljesíteni. A szóban forgó tinédzser, Emily, egy születési rendellenességből kifolyólag súlyos veseproblémával küzd és legnagyobb álma az volt, hogy találkozhasson a Bill és Ted-filmek sztárjával, Keanu Reevesszel. Az alapítvány, valamit a filmcsillag jóvoltából a  fiatal lány egy egész napot tölthetett a forgatás helyszínen New Orleansban, és elmondása szerint bálványa ezerszer kedvesebb annál, mint amit  az interneten állítanak róla.

A 17 éves ifjú hölgy veseátültesére várt és hazatérése után közölték vele a hírt, hogy megfelelő donort találtak számára.

A filmsztár a találkozó után emailben tartotta a kapcsolatot rajongójával és a lábadozása alatt virággal és a forgatókönyv egy nyomtatott  példányával is megajándékozta a lányt.

 Fotó: A sztár és ifjú rajongója/westmilfordmessenger.com

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek