Starity

John Legend: "Sosem voltunk közeli barátok Kanye Westtel"

2019. október 29. 13:01   |   Szerző: Four

A West és Legend házaspár egy időben még közös randira is ment, most már alig beszélnek egymással.

hirdetés

John Legend a Variety magazinnak adott inetrjújában mesélt arról, hogy alakult a viszonya Kanye Westtel és feleségével, Kim Kardashiannal. 

Kettejük kapcsolata 2001-ben indult, amikor West még producerként dolgozott együtt Johnnal, és megalkották az énekes első albumát. A jó viszony nagyon sokáig megmaradt, Kanye például meghívta Legendéket az esküvőjükre is, amelyet 2014-ben tartottak Olaszországban. 

Legend felesége, Chrissy Teigen is szoros kapcsolatot ápolt a Kardashian famíliával, rendszeres vendége volt a különböző születésnapoknak és egyéb partiknak. 

A bajok akkor kezdődtek, amikor Kanye politizálni kezdett, és először Twitteren fejtette ki elismerő véleményét Donald Tump elnökkel kapcsolatban, majd személyesen is találkozott a politikussal. Legend ekkor több üzenettel próbálta rávenni Westet, hogy gondolja véggig, kit támogat, véleménye szerint ugyanis Trump elnök semmibe veszi az afroamerikai emberek jogait.

West ezt a privát beszélgetést kiposztolta Twitterre, majd közölte, hogy átérzi, mi a problémája Legendnek, de kiáll a saját igaza mellett. 

Most, Legend így nyilatkozott Westről:

Nem próbálom eltagadni Kanye-t, mert még mindig kedvelem, és azt is amit ketten együtt kreatívan összehoztunk. De soha nem voltunk olyan közeli barátok. 

Az énekes ezek után kifejtette, hogy szerinte Kanye nem igazán tudja, pontosan milyen politikát is folytat Trump, egyszerűen csak tetszik neki az elnök felfogása a dolgokról, és az, hogy ha pártolja a férfit, akkor szembemegy a tömeggel. 

Embed from Getty Images

via Elle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek