Starity

Miért jó a jáde arcmasszázs?

2019. november 04. 11:11   |   Szerző: Four

Óriási népszerűségnek örvendenek a jáde és rózsakvarc arcmasszírozók, pedig már az ősi kínai kultúrában is használták őket.

hirdetés

A jáde arcmasszírozók valósággal bevették a szépségipart az utóbbi időben, pedig a hasznos kis eszköz nem újdonság, eredete egészen az ősi kínai kultúrához vezethető vissza. A technikát tisztító, gyógyító hatásúnak gondolták - nem csoda, hiszen a jáde követ méregtelenítő, regeneráló, gyógyító ásványnak tartják. 

Miranda Kerr is piacra dobott például egy szív alakú rózsakvarc arcmasszírozót, amelyet a Vogue videójában meg is mutatott. A rózsakvarc egybként hasonló tulajdonságokkal bíró kő, mint a jáde: a szeretet kövének is tartják, méregtelenítő, stresszoldó hatása van állítólag. 

De miért is hasznosak ezek a különleges eszközök? Az arcbőrt felfelé és külső irányba masszírozó mozdulatok felfrissítik a vérkeringést, megelőzik a szarkalábakat, tonizálnak, és összességében ragyogóbbá, feszesebbé teszik az arcbőrt. Sőt, még a különböző krémek is könnyebben beszívódnak a jádeköves vagy rózsakvarc arcmasszírozó hatására. 

A leglátványosabb hatás érdekében pedig érdemes hűtőben tartani a tárgyat, így a hideg felület varázsütésre összehúzza az ereket és eltünteti a puffadást. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bellepourmoi

 

via Goodhousekeeping 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek