Starity

Érkezik a Mindig karácsony Leiner Laurától

2019. november 05. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Igazi ünnepi ajándékként érkezik a rajongók számára decemberben a sikeres fiatal írónő, Leiner Laura legújabb könyve. A Mindig karácsony borítójáról és tartalmáról tegnap lehullt a lepel.

hirdetés

Októberben jelentette be a magyar fiatalok egyik kedvenc szerzője, Leiner Laura, hogy még idén új könyve jelenik meg. A hír - az írónő örömére - meglepetésként érte rajongóit, ugyanis szeptemberben került a boltok polcaira az Iskolák versenye trilógia befejezőkötete, az Emlékezz rám, így senki nem számított egy újabb regényre.

Laura a tegnapi nap folyamán hivatalos oldalán újabb részleteket árult el a Mindig karácsony címet viselő történetről; megosztotta műve borítóját és tartalmát.

Karácsony. Káprázatos fények az utcákon, készülődés az ünnepekre, tolongó emberek a plázákban.
A bevásárlóközpont forgatagában, december 23-án három lány egymás mögé kerül a mozgólépcsőn, éppen akkor, amikor egy prank videónak köszönhetően 14:59-kor hirtelen leáll a szerkezet.

A Mindig karácsony Anna, Luca és Bogi történetét meséli el, akiknek látszólag semmi közük egymáshoz, sorsukat mégis ezernyi láthatatlan szál köti össze karácsonykor.

Forrás: leinerlaura.hu

A Mindig karácsony hivatalos megjelenése Mikulás napján, december hatodikán lesz, míg az L&L könyvesboltban már egy nappal előtte megvehetik az olvasók.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek