Starity

Lady Gaga megérkezett Budapestre!

2010. november 06. 23:11   |   Szerző: rideawhitehorse

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga megérkezett Magyarországra, és már kedveskedett is a rá váró rajongóknak. Süteményt és forró csokit küldött a hidegben várakozóknak.

hirdetés
Lady Gaga megérkezett Budapestre!

Lady Gaga helyi idő szerint reggel 6 órakor érkezett meg hazánkba, hogy vasárnap fellépjen a Papp László Budapest Sportarénában a The Monster Ball turnéjának keretein belül. Egyes hírek szerint Gaga már múzeumban és egy étteremben is járt, ahol halat evett.

Miután a rajongók megtudták, hogy imádottjuk melyik hotelben fog lakni, rögtön az épület elé gyűltek. Gaga nem hagyta, hogy a rá várakozó rajongók ott álljanak a hidegben, ezért a személyzettel küldött nekik forró csokit és sütit is, valamint azt üzente, hogy a koncert napján ki fog jönni hozzájuk személyesen is.

Akik ott voltak, azt mondták, hogy nagyon jó volt a hangulat, énekeltek és felmutatták a „mancsukat”, ahogyan Gaga szokta, de a sztárt nem látták. Amikor a személyzet kivitte a forró csokit és a sütit, Gaga a hátsó ajtón keresztül surranhatott ki, mert láttak elmenni egy fekete Mercedest.

Mindenesetre kedves gesztus volt tőle, hogy gondolt a rajongóira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek