Starity

Hilary Swank örül, hogy kirúgták

2010. november 07. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hilary megnyerte az Oscar-díjat, és elmondása szerint ez annak köszönhető, hogy annak idején kitették a szűrét a Beverly Hills 90210-ből. A színésznő így utólag nagyon hálás ezért.

hirdetés
Hilary Swank örül, hogy kirúgták

Az eredeti forgatókönyv szerint Hilary Carly Reynolds karakterét alakította volna a szappanoperában legalább két évig. Ez nem igazán lett így, mivel átírták a történetet, és a színésznőt csupán 16 epizódon keresztül láthatták a tévénézők 1998-ban.

Akkoriban persze ez az egész Hilarynek nagyon rosszul esett, de mostanra már teljesen megváltozott a véleménye, hiszen rettenetesen hálás, amiért kirúgták, mert így el tudta vállalni a A fiúk nem sírnak című film főszerepét, amiért később Golden Globe- és az Oscar-díjat is kapott.

„Furcsa... Elég sok szerencse kell egy sikeres karrierhez. Hálás vagyok a Beverly Hills 90210-nek, hiszen miután elküldtek, megkaptam A fiúk nem sírnak főszerepét. Nem tudtam volna elvállalni ezt a filmet, ha a sorozatban maradok, szóval a sors útjai tényleg kifürkészhetetlenek...” – nyilatkozta Hilary Swank.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek