Starity

Újabb fergeteges film a mozikban

2010. november 07. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb vicces és végignevethető film került mozikba a jól ismert rendezőtől, Todd Phillipstől, melyben főszerepet kapott sokunk kedvenc színésze, Zach Galifianakis is, akiben most sem csalódhattunk.

hirdetés
Újabb fergeteges film a mozikban

Zach Galifianakisnek főleg a Másnaposok című film hozta meg a fellángolást, amitől mindenki, ha meghallja, ezt a nevet, azt mondja, „igen, ő szerepelt a Másnaposokban és haláli figura”. Ám nemcsak ez volt egyetlen filmje, melyben szerepet kapott. Láthattuk már a Út a vadonba, Míg a Jackpot el nem választ, vagy esetleg a G-Force – Rágcsávók című alkotásban, ahol Bent alakítja.

Ám most ez egy újabb film, mellyel még több időre beírja magát a szívünkbe bozontos hajával, nagy szakállával és pocakjával. Ez a film nem más, mint a Terhes Társaság (Due Date), ahol ugyanúgy, mint a Másnaposokban, szintén egy vicces, kissé talán lökött karaktert alakít, de talán más szerepre nem is lenne alkalmas, mert ő maga ez a karakter, amit utolsó két filmjében alakított. 

Nos, kicsit a filmről. Sokak szerint Todd Philips a Másnaposok című film kasszasikere után olyan filmet forgathatott, amilyet csak akart. A kritikusok szerint azonban ez a film nem lett annyira jó, mint ahogy várták, de a Másnaposok után bizonyára mindenki magasra tette a lécet. A poénokat a kritikusok nagyon lehúzzák, szerintünk vannak jó poénok, de vannak nagyon rosszak, és ezek kiegyensúlyozzák egymást, így egy átlagos filmet láthatunk.

A film története: Egy gazdag üzletember (Robert Downey Jr.) el akar jutni Los Angelesbe, a pár nap múlva szülő feleségéhez. Ám a reptéren történik egy incidens, ami miatt leszállítják a gépről, és mindegyik repülőgépről kitiltják. Akkor találkozik össze Ethan Tremblayjel és kutyájával, Sunnyval, és kezdeti veszi egy nagyon kalandos, mégis hosszú út.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek