Starity

Cody Linley dalt írt Demi Lovatónak

2010. november 07. 11:11   |   Szerző: misssha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi az elmúlt hetekben kezelési központba került. Azóta mindenki imádkozik érte, és a barátjai is támogatják őt. Talán exbarátja, Cody Linley aggódik a legjobban miatta, aki egy dalt is írt róla.

hirdetés
Cody Linley dalt írt Demi Lovatónak

Cody Linley és Demi Lovato 2007-ben szakítottak egymással. Azóta nem is nagyon hallani felőlük úgy, mint egy pár. Viszont most, hogy Demi kezelési központba került, Cody, mint ahogyan a többi más barátja, nagyon aggódik miatta. Sőt, egy dalt is írt róla, aminek a címe Just the Way You Are. Az eredeti számot Bruno Mars énekli, ő viszont átírta, és az egyik barátjával  egy egyszerű, otthon készített videoklipet is csinált.

A dal szövege arról szól, hogy Demi mennyire csodálatos és gyönyörű. Sőt egy üzenetet is küldött neki: „In our journey through life, we have obstacles to overcome. It is these experiences that shape you to be the person you are. I love you just the way you are. Love, Cody”, vagyis: „Az életünk útjain sok akadályba ütközhetünk, de csak azért, hogy győzedelmeskedjünk. Ezek a tapasztalatok formálnak téged olyanná, amilyen vagy. Én csakis úgy szeretlek téged, amilyen vagy. Szeretettel, Cody.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek