Starity

5 nagyivó híresség, akiket világszerte csodálnak a filmvásznon

2019. december 01. 23:11   |   Szerző: Starity

A mindig a jó oldalon álló szuperhősök, valódi rosszfiúk vagy csinos sorozatsztárok listája igen széles, ugyanakkor nem sokan mondhatják el magukról azt, hogy világszerte rajonganak értük, ugyanakkor köztudottan gyakran néznek a pohár fenekére vagy van egy alkoholmámorban úszó időszakuk, amiből a külső szemlélők talán többre emlékeznek, mint ők maguk. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttünk öt olyan világszerte ünnepelt sztárt, akik nem csak a tehetségükkel váltak híressé.

hirdetés
5 nagyivó híresség, akiket világszerte csodálnak a filmvásznon

Kiefer Sutherland

A 24 című sorozat sztárja, Kiefer Sutherland után a mai napig bomlanak a nők annak ellenére, hogy köztudottan igen gyakran nézett a pohár fenekére az utóbbi időszakban. Ennek a hírnek az alapját pedig nem csupán pletykák támasztják alá, ugyanis Mr. Sutherland nem rejti véka alá ezeket az átmulatott éjszakákat. Legutóbb például ötszáz dolláros számlát csinált egy californiai bárban, amelyet megfejelt egy kétszáz dolláros borravalóval, ami máris sokat elárul a fogyasztása mértékéről. Nem véletlen, hogy olyan fotók keringenek a világhálón, mint amikor a részeg Kiefer részegen dönti magába a kezébe akadó piát. Ez egyébként nem új keletű dolog a színészóriás életében, először ugyanis 2004-ben tartóztatták le ittas vezetés miatt, három évvel később pedig egy ugyanilyen tettért pénzbüntetésre és néhány hetes börtönbüntetésre is ítélték, ami miatt abban az esztendőben rácsok mögött töltötte a Karácsonyt is. Egyébként nagy whisky fogyasztó hírében áll, így ha szeretnéd követni őt szigorúan a mértékletesség és a biztonságos vezetés útján, akkor érdemes szétnézned az Italneked webáruházában, hogy megtaláld a legkülönlegesebb tételeket.

Charlie Sheen

Ha valamivel össze kell kötni Charlie Sheen nevét, akkor az bizonyára a tehetsége és az alkoholizmusa lenne, ugyanis mindkét területen igen nagy „sikereket” ért már el a színész. A szakasz és A nagy csapat sztárja sorozatsztárként is nagyot remekelt, ám a Két pasi meg egy kicsi című sorozatból végül pont az alkohol problémái miatt írták ki. Lássuk be, ha csak a fele igaz azoknak az eseteknek, amelyekről volt feleségei számoltak be és amikről lesifotó készült, bátran kijelenthetjük, hogy az elmúlt két évtizedben ugyanis igen gyakran nézett a pohár fenekére a jóképű szívtipró, aki számos hullámvölgy után végül úgy tűnik, most végre jó útra tért, ugyanis egy televíziós műsor kedvéért nem csak leszokott a piálásról, de még az egészséges életmódra is áttért. Mi szurkolunk neki, hogy sikerüljön!

Rober Downey Jr.

Nem túlzás azt mondanunk, hogy a háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész és énekes, a Marvel filmek ünnepelt sztárja végig piálta a kilencvenes éveket. Bár ezekről az évekről valószínűleg csak emlékfoszlányai vannak, a jó hír az, hogy mára sikerült rendeznie magánéletét és szakmai pályáját egyaránt. Szóval úgy tűnik, a pasi, aki megjárta a börtönt is az alkoholproblémái miatt, mára büszke férj és apa, ráadásul ünnepelt filmsztár. Bár jelenleg teljesen alkoholmentesen éli az életét, mégis máig kísérti a múltja, hiszen például a Vasember 2008-as Japánban rendezett premierjére ugyanis alig akarták beengedni viseltes évei miatt és azóta sem szívesen látott vendég az országban. Bármi is történt a múltban, mi nagyon büszkék vagyunk a jóképű Tony Starkra.

Mel Gibson

Az örök ifjú Mel Gibson, aki ugyanolyan csodálatosan alakított a Mad Max-ben, mint A rettenthetetlenben, a Halálos fegyverben vagy a Mi kell a nőnek? Című filmben, bizony gyakran néz igen komolyan a pohár fenekére. Saját elmondása szerint 13 évesen kezdte az alkoholizálást, a későbbi években pedig számos gondja volt ebből. Mára viszont úgy tűnik, kicsit visszavett a lendületből, hála a számos botránynak, amibe belekeveredett. Jelenleg a legtöbben pókerezés közben láthatták a színész-rendezőt, aki állítólag csupán néhány pohárkával iszik az ilyen alkalmakkor.

Kristin Davis

A lista végére egy hölgyet hagytunk, akit a legtöbben a Szex és New York című nagy sikerű sorozatból ismerhettek, ahol bűbájos, kissé nyafka, ám tetőtől talpig nagybetűs NŐT alakított. Állítólag már a forgatás alatt is jelentkeztek az alkoholproblémái, azonban az ezzel kapcsolatos hírek csak az utolsó epizód után kerültek nyilvánosságra. Az elvonó egyébként nagyon jót tett neki, teljesen kisimult és elkezdett hasonlítani régi önmagára.

Fontos hozzátenni mindehhez, hogy ezek a sztárok nem az alkohol miatt váltak híressé, ez legfeljebb ahhoz járult hozzá, hogy hírhedtek legyenek. Persze szó sincs arról, hogy bárkit arra biztatnánk, hogy ne fogyasszon alkoholt, ám nem győzzük hangsúlyozni, milyen fontos az arany középút megtalálása, amit szerencsére ezek a hírességek is megtaláltak, bár inkább utóbb, mint előbb.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek