Starity

Hogyan készül a sztárok mosolya? Nem elérhetetlen!

2019. december 10. 21:09   |   Szerző: Starity

Az arcunk egyik legfeltűnőbb, legértékesebb kiegészítője a ragyogó mosoly. A sztárokról készült képeken is legelőször a vakító, hibátlan mosolyukra terelődik a figyelmünk. A mosoly magabiztosságot sugall, és "fertőző": egyből nekünk is kedvünk támad nevetni egyet. Sokan azonban nem mernek mosolyogni, mert nem elégedettek a fogsorukkal. Pedig a sztárok tökéletes mosolya manapság már egyáltalán nem elérhetetlen álom.

hirdetés
Hogyan készül a sztárok mosolya? Nem elérhetetlen!

A tökéletes mosoly

Gyöngyszerű, fehér, szabályosan rendezett és arányos méretű fogak jelentik a tökéletes és sokak által irigyelt mosoly alapját. A sztárokat azért csodálják sokan, mert tökéletesnek tűnik a foguk, még akkor is, ha már jócskán megöregedtek. A háttérben általában nem genetika, hanem egy jó fogorvos és mosolytervezés áll.

A minőségi mosolytervezés nem olcsó, de ez egy olyan befektetés, amely az élet több területén is megtérül. A szép, rendezett fogsor önbizalmat ad a mosolygáshoz és a kommunikációhoz, hiszen nincs miért eltakarnod a fogaidat. A harmonikus mosoly a professzionális életedben is sikereket hozhat, hiszen a karizmatikus megjelenés része, és önbizalmat sugall. A mindennapi életben is sokkal szimpatikusabb az az ember, aki mosolyogva fordul mások felé, ezért érdemes belevágni ebbe a hosszútávú befektetésbe.

Mosolytervezés

A modern módszereknek köszönhetően ma már szoftver segítségével tervezheted meg álmaid mosolyát. A mosolytervezés nemcsak azért hasznos, mert előre láthatod az elkészült eredményt, hanem azért is, mert megkönnyíti a fogorvos és fogtechnikus közti kommunikációt. Ezenkívűl olyan mosolyt tudsz terveztetni magadnak, amely teljesen egyedi, csak hozzád tartozik, és a te adottságaidhoz van alakítva. A szoftver segítségével természetes, harmonikus mosoly tervezhető meg, amely akár egy hét alatt is elkészülhet. Ráadásul te is sokkal nyugodtabban fogsz belevágni a kezelésbe, hiszen pontosan tudod, milyen lesz az eredmény, és nem ér kellemetlen meglepetés.

A folyamat első lépése a konzultáció, amely során panoráma röntgen vagy háromdimenziós CT felvétel készül. Szó esik a kórelőzményről is és az általad elképzelt eredményről, majd az adatok bekerülnek a programba.

A mosolytervezés része az arckarakter elemzése és az elvégzendő kezelés modellezése, így biztosítható a természetes végkifejlet. Ezután csak olyan eredmények kerülnek bemutatásra, amelyek orvosi, szakmai és egészségügyi szempontból kivitelezhetőek, azaz csak a realisan elérhető végkifejleteket demonstrálja a szoftver. A program figyelmbe veszi az arcformát, a fogak méretét, formáját és színét, illetve az íny formáját és ívét. A  konzultáció során készült fotók alapján számodra is sokkal egyértelműbb lesz egy-egy rendellenesség vagy apróbb hiba, és azoknak a megoldása.

Ha a szoftver által tervezett mosollyal te is elégedett vagy, akkor ezeket fotó formájában rögzítik, az orvos pedig elkészíti a kezelési tervet és az árajánlatot. Amint ezt elfogadod, megkezdődik a kezelés, és a végeredmény pontosan olyan lesz, ahogy azt megálmodtad, és a szoftver megtervezte.

A kezelés része lehet fogszabályzás, fogpótlás, fehérítés, esztétikai héjak felhelyezése, illetve bármilyen olyan részlet, amely az álommosoly kialakításához szükséges.

Ragyogóan fehér fogak

A sztárok mosolya nemcsak a fogak rendezettsége, hanema vakító fehérsége miatt is irigylésre méltó. Vannak népszerű házi módszerek, amelyekkel ideig óráig fehérebbek lesznek a fogaid, azonban ezek nem nyújtanak hosszútávú megoldást, és a fogaid védőrétegét, a zománcot is tönkreteszik. Megdöbbentő, de még mindig vannak magazinok vagy internetes oldalak, amelyek citromlé és szódabikarbóna alkalmazására bíztatnak.

A minőségi fogfehérítést érdemes szakemberre bízni, még akkor is, ha az otthon alkalmazandó módszert választod. Ez általában fogra felhelyezett, éjszakai viseletre készült sínekkel történik, ebbe kell a fehérítő anyagot beletöltened. Már néhány nap után látszik a hatása, és a legtöbb elszíneződés megszüntethető a módszerrel.

A fogak és az elszíneződés azonban mindenkinél eltérő, egyedi jellemző, ezért a legjobb a fogorvosra bízni a fehérítés módszerét a legideálisabb hatás elérése érdekében. A rendelői fehérítés hosszútávú és biztonságos megoldást nyújt, és bizonyos országokban (pl. Amerikai Egyesült Államok) olyan természetes, mintha fodrászhoz járnál.

A tökéletes, önbizalmat adó és irigylésre méltó mosoly ma már nemcsak a sztárok kiváltsága, hanem számodra is elérhető. Ez egy olyan befektetés, amely még évtizedek múlva is őszinte mosolyt fog csalni az arcodra, és egy olyan természetes kiegészítőd lesz, amely nemtől és kortól függetlenül jól fog állni, hiszen tökéletesen rád tervezték.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

fogak mosoly fogorvos
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek