Starity

Újabb házasság dőlt romba: Colin Firth válik

2019. december 15. 13:01   |   Szerző: Four

Colin és felesége, Livia 22 év után szakítják meg kapcsolatukat, már egyszer szétköltöztek.

hirdetés

Bombaként robbant a hír, hogy Colin Firth és felesége, Livia Giuggioli mostantól nem egy pár. A szakításnak azonban volt előjele: 2015-ben Livia és Colin ugyanis már egyszer szétköltöztek, akkor a nő egy régi barátjával, az olasz újságíró Marco Brancacciával kezdett viszonyt. Végül mégis visszatért Firth-höz, és úgy tűnt, az álompár között elsimultak a dolgok. 

A visszautasítást Brancaccia meglehetősen nehezen viselte: Livia állítása szerint a férfi folyamatosan zaklatta és követte, amelynek következménye az lett, hogy a férfit előállították. 

Habár Brancaccia azt állította, soha nem hívta fel régi szerelmét, később azért beismerte, többször üzent neki, sőt, még Colinnak is írt egy hosszú e-mailt. 

Hiába zárult le azonban a tortúra 2018 nyarán, Livia és Colin kapcsolata alig több, mint egy évet bírt csak ki. A hivatalos nyilatkozat szerint továbbra is barátok maradnak és közösen nevelik két gyermeküket, a 16 éves Matteót és a 18 éves Lucát.

Livia és Colin Kolumbiában találkoztak, a "Nostromo" című minisorozat forgatása során. Giuggioli ugyanis producerként dolgozik, és többek között egy környezetkímélő megoldásokkal foglalkozó marketingügynökség alapítója, amely főként divatcégekkel dolgozik. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Livia Firth (@liviafirth) által megosztott bejegyzés,

 

via People & Town&Country

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek