Starity

Sandra, Meryl és Oprah — végre együtt?

2010. november 07. 15:03   |   Szerző: itsthelou

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meryl Streep, Sandra Bullock és Oprah Winfrey lesznek a főszereplői annak az eddig még cím nélküli komédiának, amelyet Michael Patrick King (Szex és New York-filmek) fog rendezni.

hirdetés
Sandra, Meryl és Oprah — végre együtt?

A filmet a Universal Pictures fogja forgalmazni. Egy, a Teleshop típusú cégek világában játszódó komédia lesz, ahol a karakterek bejárják az utat a mánia labirintusában, ami körülveszi a marketinget, a házasságokat, és a médiát. A producer Scott Stuber lesz.

King, aki a két Szex és New York-filmet rendezte, miután az HBO sorozat producere volt, azt mondta, hogy miközben a következő filmjét tervezte, találkozott Stuberrel, és megszületett az ötlet egy komédiáról, jól kidolgozott kapcsolatokkal, és így remek női szereposztás is lehetne. King úgy döntött, hogy magasra helyezi lécet. „Kitaláltam, hogy Merylnek, Sandynek és Oprah-nak fogok írni, és ez annyira jellemző lett rájuk, hogy biztos akartam lenni benne, hogy a hölgyeket is érdekli” – mondta.

„Odaraktam mindannyiuk elé, és mind igent mondtak. Hogy elérhettem ezeket a színésznőket, hogy elmondhattam nekik a történetet és mindenkitől igent hallottam, olyan volt, mint egy görög mitológiai utazás, egyik istennőtől mentem a másikhoz. Megalázó volt. Mind egyediek, és az ötlet, hogy szerepeket írjak, amiket három erős nő fog játszani, egy kihívás volt. A portfóliójuk kifogástalan. Az is vonzó volt, hogy Oprah-nak formáztam egy karaktert, hogy visszatérjen és játsszon.”

King elmondta, hogy haladéktalanul belekezd az írásba, és arra számít, hogy a forgatókönyvet januárra befejezi. A színésznők elérhetősége kérdéses, de a remények szerint King következő rendezésének munkálatai a következő nyáron, vagy ősszel kezdődnek. Kinget és a színésznőket is a CAA képviseli.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek