Starity

Szuper gyógynövények kopaszodás ellen

2019. december 21. 23:11   |   Szerző: Starity

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egészséges, dús és sűrű hajkoronáról sokan sajnos csak álmodoznak, az erősen hulló hajszálak miatt.

hirdetés
Szuper gyógynövények kopaszodás ellen

A kopaszodás ellen már megannyi módszert találunk az internet néha rögös útvesztőin járva, viszont legtöbbször elég, ha a természethez fordulunk segítségért. Nem véletlen, hogy nagyanyáink tanácsára még mindig sokszor alkalmazzunk a természetes gyógymódokat, amikor a hiper-szuper gyógyszerek már csődöt mondtak. A megtakarítás jegyében, mit szólna hozzá, ha most ezzel kezdené ahelyett, hogy mindenféle csodaszert kipróbál előtte? Ehhez azonban tudni kell, hogy melyek azok a természetben is megtalálható elemek, amelyek eredményesen képesek segíteni a kopaszodás ellen. A lista igen hosszú, így most csak néhányat említenénk meg, de a teljes lista megtalálható a fenti linken.

Az első a sorban az apróbojtorján, ami a következő módon harcol a kopaszodás ellen. A növény segít a bőr összehúzódásában és aktiválja a hajhagymákat a további hajképzésre. A mentalevelet leginkább gyulladások ellen alkalmazzák, így kiemelten fontos a bőr fertőtlenítésének szempontjából. A bojtorjángyökér sem maradhat ki a sorból, hiszen ezt a csodaszernek mondható növényt ugyanúgy alkalmazzák például kígyómarás vagy megfázás kezelésére, mint ahogyan kopaszodás ellen. Mondanunk sem kell, hogy igen nagy eredménnyel.

A csalángyökér már igen régóta számít a hajproblémák megoldásának, így természetesen ez az egyik leglényegesebb alkalmazandó természetes szer. Az eddig felsoroltakon kívül, érdemes még figyelmet szentelni a következőknek is: cickafarkfű, csipkebogyó, kamilla és nem maradhat ki az orbáncfű sem. Ez eddig mind nagyon jól hangzik, viszont senki nem gondolhatja komolyan, hogy egy átlagembernek van annyi ideje, hogy ezeket rendszeresen felkutassa és még frissen alkalmazza. Természetesen nem is kell, köszönhetően a Dr. Hair kopaszodás ellen kifejlesztett hajcseppeknek, amelyek nemcsak a fent felsorolt, de még megannyi más növényt is tartalmaz. A speciális készítési eljárásnak köszönhetően, a termék sokáig tárolható, így egyszerre többet is lehet vásárolni, mert egészen biztosan nem fog megromlani. Ugyancsak eredményes a kiegészítő kezelésként alkalmazható sampon is, ami a csepphez hasonlóan a fenti alkotóelemekkel készült. A kopaszodás ellen vívott harcban már rengeteg embernek segített ez a két termék, így mindenképpen érdemes tenni egy próbát, már csak azért is, mert az ára kifejezetten kedvező és most akciók is elérhetőek. Amennyiben Ön is mindig harcol a kopaszodás ellen, akkor vesse be ezt a két fegyvert!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek