Starity

Cody Simpson megcsalás gyanújába keveredett

2019. december 24. 08:08   |   Szerző: Four

Sokan úgy látták, a zenész túl jól elvolt néhány körülötte legyeskedő lánnyal.

hirdetés

Cody Simpson és Miley Cyrus hirtelen jött, óriási szerelmét tátott szájjal bámulta a világsajtó, a pár pedig nem győzte állandóan posztolni a szerelmesebbnél szerelmesebb fotókat. 

Bennfentesek szerint azonban Cody igencsak elengedte magát egy szórakozóhelyen, ahol több lánnyal is flörtölt egyszerre - miközben Miley távol volt. Egy szemtanú szerint pedig el is csattant egy csók az egyik lány és a zenész között. 

A hír hallatán Cody ügynöke azonnal kiadott egy közleményt, miszerint a férfi csak elment bulizni az egyik haverjával, a többi pedig mind kitaláció.

A pár rajongói viszont események egész láncolata miatt kezdtek aggódni: a két sztár több hete nem mutatkozott közösen, pedig általában sülve-főve együtt vannak. Aztán Codyt együtt fotózták egy Jordy Murray nevű modellel, miután Miley kiposztolt egy szomorú, magányos számot, amelyet egy régebbi karácsonyon írt. 

Ezeknek, és Cody flörtölős híreinek ellenére Simpson testvére, Alli határozottan állítja, hogy a pár kapcsolata még mindig biztos lábakon áll.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hollywoodreporternews (@hollywoodreporternews) által megosztott bejegyzés,

 

via Seventeen & Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek