Starity

Hailey Biebernek elege lett a közösségi médiából, kifakadt

2020. január 05. 01:01   |   Szerző: Four

A modell leszögezte, hogy szeret kapcsolatot tartani emberekkel, de a sok negatív megjegyzés bántja.

hirdetés

Hailey Bieber Instagramon közölte véleményét, mert elege lett abból, hogy sok negatívum éri a közösségi médiában mostanság. A modell ugyan kifejtette, imádja, hogy sok embert elérhet a közösségi felületek segítségével, azért őt is nagyon rosszul érinti, hogy "szétszedik interneten". 

Imádok kapcsolatba kerülni az emberekkel. Szeretem, ha közös nevezőket találunk egymásban, és azt is, hogy sokak történetét megismerhetem. Imádok velük együtt nevetni és sírni is. Ugyanakkor nagyon könnyen megbántódom, ha az emberek nem azt nézik, hogy milyen vagyok valójában. 

- aztán így folytatta:

Fájdalmas dolog, ha az embert széttépik interneten. Bánt, ha minden egyes nap másokkal hasonlítanak össze. Bánt, ha azonnal ítélnek és igaztalan dolgokat feltételeznek. Bánt, ha mindenféle névvel illetnek, és ha azt éreztetik veled, hogy nem vagy elég jó. Azért osztom ezt meg, mert gyakran érzem úgy, hogy súly nehezedik rám, és fontosnak tartom, hogy őszintén beszéljünk ezekről a dolgokról. Remélem, elértem valakihez, aki ugyanilyen problémák miatt szenved. 

- írta a modell.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) által megosztott bejegyzés,

 

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek