Starity

Ákos, a bearanyozott X-Faktor-sztárvendég

2010. november 07. 20:08   |   Szerző: agnes

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ákos új stúdióalbuma, A katona imája CD+DVD alig egy héttel a megjelenése után aranylemez lett. Az album továbbra is vezeti a MAHASZ Top 40 lemezeladási listáját.

hirdetés
Ákos, a bearanyozott X-Faktor-sztárvendég

Ákos új stúdiaalbuma, A katona imája CD+DVD október 23-án jelent meg, de máris aranylemez lett, és a MAHASZ listáit is vezeti: lemezeladási és kislemez-kategóriákban is az első.

Az idei turné anyagát november 20-án jelenteti meg. Az énekes több arany- és platinalemez tulajdonosa. Ákos azonban sokszor elmondta, hogy ma már sokkal kevesebb eladott lemez után jön az arany, mint régebben, a karrierje kezdetén. 

Varga Viktor, Zséda, Tóth Gabi és az AFC után Ákos lesz az X-Faktor november 13-ai sztárvendége.  Ákost már a zsűribe is hívták, de ő nemet mondott több okból is: a zsűrit casting alapján válogatták, és szerinte egy előadóművésznek az élete munkája elég bizonyíték kellene legyen; másodjára pedig a vele készített interjúkból tudhatjuk, hogy szerinte a mai tehetségkutatók nem igazi tehetségeket keresnek, hanem tévékompatibilis arcokat, akiket a szerződés köt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek