Starity

Candice Accola popsztárnak készült

2010. november 08. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tiniként érkezett a film fővárosába egy lemezszerződés miatt a Vámpírnaplók Caroline-ja. A 23 éves színésznő 16 évesen költözött Hollywoodba.

hirdetés
Candice Accola popsztárnak készült

Hogyan indultál el a színészi pályán? Úgy tudjuk, hogy énekesnőnek készültél, mi vezetett mégis a színészet felé?

16 évesen azért költöztem Hollywoodba, mert kötöttem egy lemezszerződést a Maverick Records–Warner Brothersszel. Miután felvettük az anyagot, bedobták az ötletet, hogy jó lenne nyitni a filmek és tévéshow-k felé, hogy megismerjenek az emberek. Találkoztam egy menedzserrel és egy ügynökkel, elkezdtem dolgozni, és nagyon megszerettem ezt a munkát. Szóval a színészet önálló dologgá nőtte ki magát számomra, egyre jobban szeretem és soha nem akarom abbahagyni.

Vannak ilyen terveid, hogy összehozod az éneklést a színészettel?

Szeretek zenélni. De nem akarok feltétlenül előadóművésszé válni. Nem akarok egy éneklő Caroline-t vagy valami ilyesmit. A zene sokkal több ennél. De most nagyon izgatott vagyok, hogy a Vámpírnaplókban szerepelhetek.

A sorozatban Caroline-t játszod, aki nem éppen egy kedves lány. Vannak személyes tapasztalataid a hasonlóan gonosz középiskolás lányokról?

Kevin Williamson és Julie Pleck, a sorozat írói remek munkát végeztek és mindenki nagyszerű karaktereket kapott. Jól kidolgozták őket, a figuráknak ismerjük a mélyebb rétegeit is. Caroline valóban nem a legédesebb lány, de szerintem őt sokan félreértik. Nekem is voltak tapasztalataim ilyen lányokkal, akik nem voltak túl kedvesek, de mindennek oka van. Megértettem, hogy nem azért gonoszak, mert azok akarnak lenni, az okot, ami más emberré tette őket, a mélyebb rétegekben kell keresni.

A Vámpírnaplók sötét és romantikus sorozat, de az olyan írók, mint Kevin Williamson jó néhány nagyszerű, komikus pillanattal ajándékozzák meg a nézőket. Ez hatással van a karakteredre is?

Caroline-nak egy csomó kis semmiség jön ki a száján. De ő nem gondolja azt, mielőtt megszólal, hogy ez egy természetes komikus minőséget ad a karakterének.

Olvastad a könyveket, mielőtt megalkottad Caroline-t?

El akartam olvasni a könyveket, mielőtt elkezdtünk forgatni, de aztán beszélgettem a producerekkel és ők nem ragaszkodtak hozzá. Igazából nem tanácsolták. Nem akartam, hogy befolyásoljon az a Caroline, akit az írónő megálmodott és talán más megvilágításban mutatta be őt. Úgy döntöttem, nem olvasom el a könyveket, így Caroline teljesen magamtól formálódott olyanná, amilyen most.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek