Starity

Britney hétfőn új reklámfilmet forgat

2010. május 08. 21:09   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney és felvett demói körül még most is rengeteg találgatás zajlik, de az énekesnő így sem áll meg egy percre sem, jelenleg új reklámfilmjét forgatja.

hirdetés
Britney hétfőn új reklámfilmet forgat

Az amerikai Candie's márka marketing menedzsere, Dari Marder ma a hivatalos Twitter-oldalán a következő kijelentést tette: „Hétfőn Los Angelesben forgatjuk Britney Spears tv-reklámját, Chris Applebaum rendezővel – alig várom!” – írta lelkendezve Dari.

Az előbb említett rendező egyébként már korábban is együtt dolgozott Spears kisasszonnyal, két klip erejéig is. Az Overprotected és az I love Rock 'n' Roll is hatalmas sikert aratott világszerte, így a Candie's-cég sem bízta a véletlenre a dolgot.

Emellett a divatcég hivatalos oldalára felkerült a július 1-től a Kohl's üzletekbe limitált kiadásban kerülő, Brit által tervezett ruhakollekciót népszerűsítő „tábla”. A visszaszámlálás tehát elkezdődött...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek