Starity

Jóga a pavilon sátor alatt

2020. február 19. 00:12   |   Szerző: Straity

Jóga az egy tudomány, amely segítségével megismeri önmagát és a világot. Már több mint 5000 éve ismerjük, és még mindig fejlődik. A jóga pozitívan hat a testünkre és a lelkünkre.

hirdetés
Jóga a pavilon sátor alatt

Természetben a sátor alatt

A jóga gyakorlása a szabadban összecsukható pavilon sátorban teljesen más élmény. A természet, a föld, a levegő, a víz energiája áthalad az egész testén. Érezze az energiát, amelyet a Föld kínál. Ha úgy dönt, hogy részt vesz a jógán, és rendszeresen fog járni, néhány hét múlva fogja látni és érezni az első pozitív hatásokat a testén és lelkén. Könnyebb, nyugodtabb és boldogabb lesz. A jógát a világ minden táján tanítják jógaközpontokban, iskolákban, parkokban, természetben és fitnesz klubokban. A jóga enyhíti a stresszt, erősíti az izmokat. Egyszerűen fogalmazva: pozitívan hat a testre és lélekre. A jógán bárki részt vehet, vallásától, korától és nemétől függetlenül. Külömböző jóga tanfolyamokon vehet részt. 

Mit érdemes tudni az első gyakorlás előtt? A kényelmes ruházat elengedhetetlen. A jóga gyakorlása mezítláb, vagy akár speciális jóga zokniban is lehetséges. Legalább egy órát az óra előtt ne fogyasszon ételt. Vizet és gyümölcslét fogyaszthat. Tiszta víz eltávolítja a káros toxinokat a testből. A jógán új baráti kapcsolatok alakulnak ki. A jóga után leülhet és beszélgethet barátaival egy acél összecsukható sátor alatt. A sátor más szabadidős tevékenységekre is felhasználható. Szervezze megy egy találkozót sátor alatt a természet ölében. A praktikus ollós szerkezetnek köszönhetően a sátor könnyen szállítható és felállítható. Néhány másodpercen belül, szerszámok nélkül egy ember felállítja a sátrat. Fontos a sátor rögzítése, még kellemes idő esetén is, a sátrat rögzíteni kell. Rögzítésre használhat cövekeket amelyeket a sátorhoz ingyen kap, vagy nehezék zsákot. A nehezék zsák betonfelületen történő rögzítéskor alkalmas. Homokkal vagy sóderrel tölthető, tépőzárak segítségével kell a sátor lábaihoz rögzíteni. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek