Starity

Feldolgozzák Johnny Depp egykori sorozatát

2010. november 09. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

1987-ben indult hódító útjára a 21 Jump Street című tévésorozat, amelynek egyik főszerepében Johnny Deppet láthatta a közönség. A sorozatból most feldolgozást készítenek.

hirdetés
Feldolgozzák Johnny Depp egykori sorozatát

Nem ritka Hollywoodban, hogy már egyszer befutott produkciókat dolgoznak fel. Így fog történni például az ötévados 21 Jump Street című sikerszériával is, amelynek új változata fog készülni. A produkciót két múlva mutatják be, az első munkálatokat pedig már meg is kezdték.

A film egyik főszerepére azt az Emma Stone-t szerződtették le, akit mostanában a Könnyű nőcske című filmben láthatunk. Főszerepet kapott még Julianne Hough énekes-színésznő is, akit a Burlesque és a Footloose című filmben nézhetünk meg. Ezenkívül pedig szerepel még benne Jonah Hill, a Felkoppintva sztárja, Shiloh Fernández, a Jericho egykori szereplője, valamint Zef Balbona a Hazugságok hálójából. Az utóbbi fogja játszani egyébként Johnny Depp egykori karakterét, Tom Hansont.

Az 1987-ben indult széria egyébként egy fiatalokból álló speciális egységről szól, akik fiatal kinézetüknek köszönhetően könnyen beleolvadnak a diákok közé. Feladatuk, hogy felvegyék a harcot a rasszizmussal, a gyilkosokkal, a drogkereskedelemmel és egyéb törvénybe ütköző ügyekkel. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek