Starity

Kültéri lámpák – mutatjuk a kínálatot

2020. március 11. 22:10   |   Szerző: Starity

Ma már nem csak akkor vásárolunk kültéri lámpát, ha a funkciójára van szükségünk, hanem ezek a lámpák nagyszerű hangulatot is teremtenek és akár még a biztonságunkat is szolgálhatják.

hirdetés

A Lumenet tekintélyes kínálattal rendelkezik kültéri világítás terén, hiszen 1800 darab kültéri és kerti lámpa közül válogathatunk. Ezeket a lámpákat most kedvezményesen, garanciával és gyors kiszállítással vásárolhatjuk meg. 

Már egyes kültéri világítási eszközök is tartalmaznak LED-es megoldást, ezek a kültéri LED lámpák, amelyekkel nem csak energiát takaríthatunk meg, de olyan lámpát is vásárolhatunk, amely mozgásérzékelővel rendelkezik, illetve fényáram-szabályozást is lehetővé tesz. A LED modullal szerelt kültéri lámpák esetében 5év a gyári garancia. 

A kültéri okos lámpák között az olyan neves márkák szerepelnek, mint Philips Hue, Osram Ledvance Smart+ és Eglo Connect. Ezek a lámpák távszabályzóval rendelkeznek, és okos telefonra letöltött applikációval is működtethetők. 

Aki szeretné biztonságban tudni magát és a családját, válogasson a kültéri mozgásérzékelős lámpák közül, hiszen ezek a lámpák olyan fény és mozgásérzékelő szenzorral vannak ellátva, amelyek mozgást érzékelve a megfelelő fényviszonyok mellett (sötétedéskor) automatikusan működésbe hozzák a fényforrásokat. 

A kültéri napelemes lámpák közül is vannak mozgásérzékelős lámpák. A kínálatban szerepelnek a fali, a talpazatos és az állólámpák is. A lámpák acélból, műanyagból, vagy alumíniumból készültek. A megjelenésük modern, a színük pedig lehet fekete, fehér, vagy szálcsiszolt alumínium, szürke. 

A kültéri reflektorlámpák is nagy népszerűségnek örvendenek. A Lumenet weboldalán kereshetünk gyártók szerint, fogyasztás, fényáram, energiahatékonyság, élettartam, funkció, víz elleni védettségi fokozat, színhőmérséklet, színvisszaadás és jótállás szerint is. 

A kültéri dekorációs lámpák lehetőséget adnak a kertünk megújítására, hiszen más-más eseményekhez, más- más lámpát is választhatunk. A kínálatban sokféle lámpa szerepel: leszúrható, napelemes, hordozható, talpazatos, projektoros és fényfüzérek. 

A kültéri fali lámpák a kert, a terasz és az erkély díszei lehetnek. A modern kültéri fali lámpák leginkább LED modulosak, míg a klasszikus fali lámpa kategóriában a hagyományos, rusztikus, vintage és romantikus lámpák közül szemezgethetünk. 

Amennyiben a betonfalba, lépcsőbe, vagy egyéb kerti építmény oldalfalazatába szeretnénk lámpát, úgy a Lumenet webáruházban ilyet is fogunk találni. Ezek a lámpák nem csupán a gyalogos közlekedést segítő funkciót töltenek be, de dekorációs szerepük is kiemelkedő. Ha ilyen lámpát szeretnénk, akkor a kültéri falba építhető lámpa kategóriát kell keresnünk. 

Szintén kétféle szerepe van a kültéri lefelé és felfelé világító lámpatesteknek, hiszen optimális fényt biztosítanak és dekorálnak is. 

A kerek és szögletes kivitelben kapható kültéri mennyezeti lámpák szintén bőséges kínálattal rendelkeznek, hiszen a webáruházban találhatunk mennyezeti spot, LED spot lámpatesteket, beépített LED modulos modern lámpákat és okos kültéri lámpákat. 

A kültéri függőlámpák többféle stílusban, anyagban és színben kínálják magukat. A kínálatban a klasszikus és modern LED függesztett lámpák találhatók meg. 

A kültéri állólámpák a következő kivitelezésben kaphatók: talpazatos lámpák, lámpaoszlopok, kandeláberek és oszlopos útjelző fények. A kínálatban szerepel a LED kivitelezés, a klasszikus, a rusztikus, a vintage és az okos állólámpák. 

A kültéri asztali lámpák napelemes változatban, USB hordozható mobil, és hagyományos kábelkapcsolós kivitelben is megtalálhatók. 

A Lumenet kínálatában, a kültéri lámpák kategóriájában szerepelnek még a kültéri talajba szúrható lámpák, a kültéri talajba építhető lámpák, a kültéri beépíthető lámpák, a medence világítás lámpái és a lámpák beszereléséhez szükséges kiegészítők és kellékek. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

led kültér lámba
hirdetés

Ajánlott cikkek