Starity

A Bon Jovi billentyűse is koronavírus-fertőzött

2020. március 22. 18:06   |   Szerző: Éowyn

David Bryan vírustesztje pozitív lett, egy hét karantén után még egy újabb hét vár a zenészre.

hirdetés

A legendás rockbanda billentyűse éppen kéthetes karanténja közepén jár, de bízik abban, hogy nemsokára túl lesz a betegségen. David, aki februárban ünnepelte 58. születésnapját, tegnap tette közzé a hírt Instagramján

Ma megkaptam az eredményeimet, és pozitív lett koronavírusra. Egy hete beteg voltam már, és minden nap jobban érzem magam. Kérlek, ne féljetek!!! Influenza, nem a pestis. Karanténban voltam egy hétig, és még egy hétig abban leszek. És amikor jobban leszek, megint letesztelnek, hogy biztosan megszabadultam-e ettől az undok vírustól. Kérlek, segítsetek egymásnak. Nemsokára vége lesz... minden amerikai segítségével !!

David amellett, hogy a Bon Jovi-val már 37 éve szédületes karriert tudhat magáének, a musicalak világában is sikert sikerre halmoz. A Tony-díjas Memphis című Broadway-musicale után a tragikus körülmények között elhunyt Diana hercegné életéről szóló darab is bemutatásra kerül. A Diana: A True Musical Story március 31-ére tervezett premierjét azonban a koronavírus-járvány miatt későbbre halasztották. Az UltimateClassicRock szerint legalább április 12-ig tolják el az összes Broadway-előadást. 

Joe DiPietro színműíró társaságában, a Diana programfüzetével:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Now this is getting REAL !!

David Bryan (@davidbryanmusic) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek