Starity

6 érdekes tény Jennifer Anistonról

2020. március 24. 04:04   |   Szerző: Four

A Jóbarátok Rachelje először egy másik karakter szeretett volna lenni, szerencse, hogy végül változott a szereposztás.

hirdetés

1. Ugyan csak a húszas éveiben diagnosztizálták, de Aniston egész gyerekkorában szenvedett attól, hogy diszlexiás. Sokat piszkálták osztálytársai, és csak úgy tudta túlélni ezt az időszakot, hogy humorral kezelte a konfliktusokat.

2. Habár ma már el sem tudnánk képzelni, hogy ne Aniston játssza a Jóbarátok Racheljét, a színésznő eredetileg Monica szerepére pályázott. Érdekes módon Courteney Cox pedig pont Rachel akart lenni. Végül Cox mégis úgy döntött, hogy Monica karaktere sokkal jobban illik hozzá, és szerepet cseréltek. 

Embed from Getty Images

3. A "Rachel" frizura ikonikussá vált a Jóbarátok című sorozat kapcsán. Ám a haj, amelyet milliók irigyeltek, egyáltalán nem volt Aniston kedvence. A színésznő szerint borzasztóan nehéz volt fodrász nélkül megcsinálni, és azóta is sokkal jobban szereti a természetes hatású, hullámos frizurákat. 

4. 2017-ben egy interjúban elárulta, legszívesebben terapeuta lett volna, ha nem a színészi pályát választja. Anistonhoz ugyanis gyakran fordulnak barátai tanácsért, és Jen is azt vallja, nagyon szereti az emberek lelkét és viselkedését kibogozni. 

Embed from Getty Images

5. Igazi drága esküvőt csapott, amikor 2000-ben hozzáment Brad Pitthez. A lagzi teljes költsége állítólag elérte az egymillió dollárt, amelyből csupán a virágdíszek 75 ezer dollárt kóstáltak. A rendezvényen négy zenekar is játszott, továbbá szerződtettek egy 40 fős gospelkórust is. A 200 fős vendégsereg rákot, kaviárt és homárt fogyasztott, biztonságuk érdekében pedig a jegyespár felkérte a Los Angeles-i rendőrséget, hogy irányítsa a forgalmat - sőt, a légiközlekedés sem működhetett az esküvő helyszíne felett, nehogy lefotózzák a friss házasokat. 

6. 2018-ban Aniston elárulta, hogy amikor Los Angelesbe költözött, egy "szellemjárta" házban kötött ki. Ezt onnan gondolta, hogy folyton furcsa dolgok történtek: a mosogatógép és a kávéfőző is rendszeresen magától bekapcsolt, illetve a hangfalakból is minden előzetes nélkül teljes hangerőn bömbölt a zene. Villanyszerelő helyett a színésznő rögtön egy médiumot hívott, aki körbejárva a lakást kijelentette, hogy a szellem nem kedveli a lakótársát, ezért minél előbb költözzön ki. 

Embed from Getty Images

via 80sKids

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek