Starity

Cheryl Cole-t pitével dobták arcon

2010. november 09. 18:06   |   Szerző: Cheryl Cole fan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cheryl köztudottan szeret segíteni. Legyen szó malária elleni küzdelemről, vagy egy kisgyerekről, akinek azzal örömet tud szerezni, hogy megfogja a kezét, vagy megengedi neki, hogy az arcába vágjon egy pitét.

hirdetés
Cheryl Cole-t pitével dobták arcon

Cheryl Cole a Kilimanjárót is azért mászta meg Kimberley Walshsal, hogy a malária ellen kampányoljanak. Sokan ezért is tartották nagyon igazságtalannak, hogy pont egy olyan ember kapta meg ezt a súlyos betegséget, aki a malária ellen harcol.

Chezza köztudottan imádja a gyerekeket, így nem véletlen, hogy ahol tud, ott segít. A múlt héten egy kislány nagy ajándékot kapott. Tiarney Calder 2005-ben súlyos autóbalesetet szenvedett, aminek következtében lebénult. 5 évet kórházban töltött, most pedig nagy meglepetésben részesült. Az angol X Factorban a színfalak mögött találkozhatott a mentorokkal, köztük legnagyobb kedvencével, Cheryl Cole-lal is.

A tegnap esti Pride of Britain Awardson pedig Cheryl elfogadott egy pitét az arcába a 12 éves Cameron Smalltól. A kisfiú nyerte a Young Fun Raiser díjat, és amikor átvette, arcba dobhatta Cherylt egy pitével, majd ő is kapott belőle. Az egész természetesen egy jótékonysági akció miatt volt, és Chezza azt mondta, hogy ez csak egy kis dolog, amit megtett egy kis bátor emberért, akinek ezzel örömet szerzett.

Csak így tovább, Cheryl!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek