Starity

Mikor jön a baba? Priyanka Chopra elárulta!

2020. március 30. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

A Quantico sztárja több, mint egy éve mondta ki a boldogító igent színész-énekes szerelmének.

hirdetés

Mióta összekötötte az életét Nick Jonasszal, Priyanka Choprát folyton arról faggatják, mikor alapít végre családot. A 37 éves színésznővel legutóbb a Tatler magazin újságírója készített interjút, aki férjével való kapcsolatáról és jövőbeli terveikről faggatta őt. Priyanka most minden bizonnyal némileg sürgetve érezheti magát a babázást illetően, hiszen sógornője, Sophie Turner éppen első gyermekét várja Joe Jonasszal.

Jelen pillanatban ez az évem nagyon be van táblázva munka szemponjából, de a család nagyon fontos a számomra, mindig is az volt. A gyerekvállalás olyasvalami, amire nagyon vágyok, és remélem – amennyiben Isten is úgy akarja –, a megfelelő időben következik majd be az életünkben

– magyarázta Chopra, akinek van alkalma most gyakorolni az anyaságot, hiszen decemberben egy kutyakölyökkel ajándékozta meg a férjét, aki már most rengeteg figyelmet és szeretetet követel gazdijaitól. És hogy mi Priyanka és Nick kapcsolatának titka? Az indiai szépség ezt is elárulta:

Soha nem töltünk két-három hétnél hosszabb időt külön. Ez alapszabály köztünk. Máskülönben túl nehéz lenne, az embernek dolgoznia kell a kapcsolatán, az első helyre kell tennie azt a prioritási listáján.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek