Starity

A koronavírussal küzdő Károly herceget megindították a jobbulást kívánó üzenetek

2020. március 30. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

A brit trón várományosa korából kifolyólag a veszélyeztetett korcsoporthoz tartozik.

hirdetés

Szerdán hozta nyilvánosságra a palota, miszerint a 71 éves Károly herceg is elkapta a koronavírust, de szerencsére csak enyhe tüneteket produkált, emellett munkáját otthonából végezte, így aligha adta tovább bárkinek a kórt. Ezt követően sokan aggódni kezdtek feleségéért, a 72 éves Camilla Parker Bowlsért és édesanyjáért, a 93 esztendős II. Erzsébet királynőért, akikkel ugyancsak készítettek tesztet, ami a királyi család és az alattvalók legnagyobb megkönnyebbülésére negatív lett.

Érthető, hogy a fentiek tekintetében rengeteg jobbulást kívánó üzenet érkezett be a királyi család postaládájába, melyek megindítóan hatottak a hercegre, aki a família hivatalos közösségi oldalain keresztül üzent jóakaróinak, megköszönve támogatásukat.

Ő királyi fensége ezúton szeretne köszönetet mondani a jobbulást kívánó üzenetekért. Mélységesen meghatották a kedves szavak

– olvasható a nyilatkozatban.

A család egyébként skóciai birtokán tartózkodik önkéntes karanténban, jóllétükről a kormány, illetve egy csapat orvos gondoskodik. Egyelőre nem lehet tudni, Károly herceg kitől kaphatta el a vírust, hiszen az utóbbi hetekben több kötelezettségének is eleget tett, sokakkal érintkezett. Ami a királynőt illeti, ő jelenleg a szintén veszélyeztetett korú Fülöp herceggel együtt a Buckingham Palotában tartózkodik, és a legutóbbi értesülések szerint remekül van.

Őfelsége, a királynő továbbra is jó egészségügyi állapotnak örvend, legutóbb március 12-én reggel találkozott egy rövid időre a walesi herceggel. Jóllétének érdekében követi a megfelelő óvintézkedéseket, tanácsokat.

Az E! Online úgy tudja, a helyzetre való tekintettel a királyi család tagjai jelenleg telefonon keresztül kommunikálnak egymással.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek